Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Brüksel Yoğurtlaması

Brüksel Yoğurtlaması

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69
bruksel-yogurtlamasi.jpg

Brüksel Yoğurtlaması Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram brüksel lahanası
  • 2 su bardağı yoğurt
  • 1 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı nane
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 çay kaşığı pulbiber

Brüksel Yoğurtlaması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Brüksel lahanalarımızın dış kabuklarını soyup uygunca yıkıyoruz ve baş sap kısımlarını kesiyoruz.
  2. Ardından üzerini geçecek kadar su koyup tencerede 20 dk güzelce haşlıyoruz.
  3. Fazla haşlamayalım kabukları dağılabilir.
  4. Ayrı bir kapta yoğurdumuzu koyuyoruz.
  5. Üzerine kıyılmış sarımsak, tuz ve naneyi ekleyip karıştırıyoruz.
  6. Haşlanan lahanalarımızı bir servis tabağına alıp birinci sıcaklığı çıktıktan sonra yoğurtlu sosumuzu üzerine döküyoruz.
  7. Küçük bir tavada tereyağını eritip pulbiberi de ekliyoruz, bir iki çevirdikten sonra tereyağlı sosumuzuda en üste döküyoruz. Afiyet olsun????.
Brüksel Yoğurtlaması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,496Konular
982,460Mesajlar
30,231Kullanıcılar
gkhny0Son üye
Üst Alt