Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

bu anakarta uyumlu işlemci

bu anakarta uyumlu işlemci
0
118

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar anakartım asus p5kplam se Bilgisayarı yeniden dizicem ekran kartını ve güç kaynağını aldım Ekran kartı hd 7870 İşlemci olarak amd fx 8150 almayı düşünüyorum Ama uyumlumu bilmiyorum Uyumluysa gidip alayım, değilse anakart almam gerekicek?

Similar threads

Selamlar Pentium 4 320 ghz işlemcim var ve yeni bişey almak istiyorum İşlemci hakkında pek bilgi sahibi değilim araştırmaya çalıştım ama o kadar çok model var ki neyin ne oluğunu anlayamadım ve bilgisi olan birileri yardım edebilirse çok teşekkür ederim şimdiden Anakart modelim : asus MARKA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Selamlar Pentium 4 320 ghz işlemcim var ve yeni bişey almak istiyorum İşlemci hakkında pek bilgi sahibi değilim araştırmaya çalıştım ama o kadar çok model var ki neyin ne oluğunu anlayamadım ve bilgisi olan birileri yardım edebilirse çok teşekkür ederim şimdiden Anakart modelim : asus MARKA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
merhaba arkadaşlar bundan iki ay önce anakartım bozuldu ve yeni anakart aldım ASUS P5G41TM LX bu anakarta benim önceki anakarta takılı olan ekran kartını takmak istiyorum ama uyum istermi bunlar bilmiyorum ekran kartım nvidia Model : V027 kartın üstünde bi bunu buldum söyleyebilcek taksam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Arkadaşlar Sistemim : Anakart : Asus P5VD2VM İşlemci : İntel Pentium DuaLCore E2140 Ekran Kartı : Ati Radeon HD 4670 Power Supply : CooLer 550w Arkadaşlar Bu Anakarta İntel core2duo E6700 Takılırmı ? Ve Bu İşlemciden en Fazla 50 Tl pahalı Daha iyi Bir İşlemci Varmı ? Ve Son...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Merhaba değerli dostlarım Bi sorunum var yardım ederseniz çok sevinirim çok teşekkür ederim Arkadaşlar öncelikle pc özelliklerim; Anakart: Gigabyte 970ads3p İşlemci: Amd FX 6100 33 Ghz (6Cpus) Ekran kartı: Asus Rog Strix GTX 960 4GB 128 bit GDDR5 RAM : GSKİLL RİPJAWS 8 GB 1600 Mhz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,496Konular
981,675Mesajlar
29,761Kullanıcılar
FFvenomSon üye
Üst Alt