Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim sorunum arkadaşlar okulun başlarında kızın benden hoşlandığı her halinden muhakkak oluyodu hep bakışırdık ama ben daha da belirli edinmek için hep bekledim 2döneme bıraktım teklif etmeyi ve bu sıralar son 2 hafta özellikle hiç bakmaz,beni önemsemez oldu sizce kzın sevgisi her yerde...
Slm arkadaşlar Ben daha öncede sizinle paylaşmıştım bunları fakat bazı gelişmeler oldu Özetle : Benim sevdiğim biri var fakat onun da en yakın arkadaşı beni seviyor Bunu bildiğim için ben takriben 8 ay önce onu sadece sevdiğimi söylemiştim Yani teklif etmedim Çünkü onun en yakın arkadaşı beni...
16 Yasındayım Lise 1 e gidiyorum Okulun en guzel kızına asık oldum Kız okulun en guzel kızı Kıza ilk göruste vuruldum Kız Lise 2 ye gidiyor Kıza benım onu sevdıgımı arkadasım söyledi Daha hıc konusmadık ben cok utangacım Kız sınıfa geldi benım adımı sordu yanına arkadaslarıyla beraber Kızı ne...
Bizim sınıfta bi kızdan hoşlanıyodum bu kıza bir kaç gün içinde dikkati çekmeye çalıştım sonra ertesi hafta kız geldi hayırdır dedi ben hiç tereddütsüz ondan hoşlandığımı falan filan dedim kız seni tanımıyorum dedi arkadaşım var falan dedi fakat senle ahbap olmak isterim senle dedi duyduğuma...
okulda hoşlandığım bir çocuk var tanışmıyoruz ve bizi tanıştırabilecek iki taraflı arkadaşımızda yok hemencecik alt sınıfımızda benden 2 yaş büyük Epeyce önemli birisine benziyor uzaktan gördüğüm kadarıyla kız arkadaşı yok kızlarlada o kadar takılmıyor zaten Ben gidip açılabilecek yapıda birisi...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.