Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bu Ekran Kartı iyimi Sizce

Bu Ekran Kartı iyimi Sizce

Similar threads

ASUS GTX 650 Ti Boost DirectCU II OC Edition 2GB Video Card
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Grafik Performansını Artmak İsteyenlere: ASUS GeForce® GTX 650 Ti BOOST DirectCU II OC Edition 1085MHz hızında grafik işlemci ile yüksek performans sunan ASUS GeForce GTX 650 Ti BOOST DirectCU II OC Edition, DirectCU II soğutma sistemi ve Super Alloy Power bileşenler ile uzun ömürlü uygulama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
330
Grafik Performansını Artırmak İsteyenlere: ASUS GeForce® GTX 650 Ti BOOST DirectCU II OC Edition 1085MHz hızında grafik işlemci ile yüksek performans sunan ASUS GeForce GTX 650 Ti BOOST DirectCU II OC Edition, DirectCU II soğutma sistemi ve Super Alloy Power bileşenler ile uzun ömürlü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Fabrika çıkışlı hızı aşırtılmış çekirdeklere sahip oyun ekran kartları serin ve gürültüsüz oyun deneyimleri sunuyorlar ASUS bugün yepyeni iki oyun Ekran Kartı Strix GTX 980 ile Strix GTX 970'i tanıttı Kartlar, aksiyon oyunlarında daha gürültüsüz ve seri performans temin etmek için DirectCU II...
Cevaplar
0
Görüntüleme
257
Merhaba arkadaşlar iyi günler Bir kaç gün önce bu sisteme 1300 TL verdim Ürünlerin kutusu var Bilgisayar sağlam ısınma sorunu da yaşamıyorum bir de sizin düşüncelerinizi almak istedim Bana göre gayet iyi fp açısından Komple aşağıda yazdıklarım 1300 TL iyi midir? Anakart : MSI 970AG43...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
858,509Konular
982,846Mesajlar
30,636Kullanıcılar
waestoSon üye
Üst Alt