Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

bu kız seviyomu beni? yardımm

bu kız seviyomu beni? yardımm
0
160

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
sa öncedende derdimi anlatmıştım acilen ben bu kıza dün sinemaya gidelimmi dedim o da işim olmazsa olur dedibu kızda bana demişti aşıkmısın diye bende evet dedim kim dedi okuldanmı dedi bende evet dedim kim olduğnu söylemedim derhal dün sinemaya gidelimmi dedim? anlamışmıdır? bu kız seviyomu beni?

Similar threads

sa öncedende derdimi anlatmıştım hemen ben bu kıza dün sinemaya gidelimmi dedim o da işim olmazsa olur dedibu kızda bana demişti aşıkmısın diye bende evet dedim kim dedi okuldanmı dedi bende evet dedim kim olduğnu söylemedim şimdi dün sinemaya gidelimmi dedim? anlamışmıdır? bu kız seviyomu beni?
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
baylar bugün gidemedik sinemaya daha az önce geldi msne dedi k bakma işim çıktı gelemedim bende dedim yarın olurmu o da dedi k bkma olmaz işim varda bende dedim iyi o zman napalım ok dedim o da dedi darılmadın dimi? bende dedim yok darılayım işte böyle off napıcam
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Arkdaslar acık bir sekilde yazmaya calısıcam umaım açıklama yaparsınız SONUNA KADAR OKURSANIZ SEVİNİRİM Benim gercekten sevdiğim bi kız vardı sonund ateklif ettim kabul etmedi lakin aradan 1 ay gecti kızkendisi bna sordu bni hala seviyomusun diye bende eet dedim felan filan işte cıkmaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Başta size başımdan geçen olayı anlatıcam Black9Sınıfta aynı sınıfta olduğum kıza aşık oldum45 ay kimseye söylemedim Okulun 9sınıfın 2Döneminde Bundan Böyle tak ettiKendi kendime bundan böyle söylemeliyim diye cesaret aşılıyodum lakin beyhude Sonradan Forumda konular açtım ve herkes söyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
sabahtan gittim ona aldığım hediyeyi beğenip beğenmediğini sordum işte bu kabul edemem falan dedi neyse ikna ettim o sırada beni çok sinirlendiren birşey dedi ( hediyeyle ilgili yok) bir yerde oturuyordum bu beni fark etti geldi neyin var dedi yok birşey dedim belirlenmiş misin falan dedi ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt