Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

bu ne göbek derlersee

bu ne göbek derlersee
0
110

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
bu ne göbek derlersee işte bu soruya bahşedilen cevaplarr:laugh::laugh::laugh: bunun tamamen suyun üzerinde kalabiliyorum ben bu beni kışın soğuktan, yazın susuzluktan koruyor bilmem, bu ne göbek? ha, ne, hangisi? göbek yok bu sarkan göğüs kaslarım göbek yok bu fil kafası hortumuda aşşağıda* bakiim bu insan göbeği gobek degil o , yumusak kas metabolizma meselesi kocum o nu bulamayanlarda var , sukret yaradanina kes be !!! gobek degil o , hamileyim gobek degil o , gaz yapti midem sabahtan 2 litre su ictim olm dalga gecme amcaoglu , gastrit var benim gobegim lavuk , gorduk senden once ben buyuttum onu aslanim , bana mi gosteriyorsun ? cok begendiysen sana da yapalim bir tane nazar etme ne olur , ye ve ic seninde olur kesem o benim , yavrumu tasiyorum icinde cernobil den sonradan cikti olm o ! vucut yaptim , manyak karin kasi felan ; birakinca sarkma yapti bu ne gobek anlamadim nasil bir cumle bu? ne manaya geliyor? bu ne gobek oyle bi gobek iste bu ne gobek sana ne? ben mutluyum, gobek mutlu o göbek yok, taşınabilir sehpa o göbek değil, doğal kalkan o sadece bir göbek değil, hem varoluşumun da bir parçası bira gobeği olm o göbek deme olm, kırılıyo macit onun adı ya göbek diil bütün olarak, dokunsana sert bayaa bu mu? dayım hindistan'dan getirdi benim için nası, havalı di mi? la havle vela kuvvet, can simidi bu can simidi evrim gecirdim ben göbek değil o,balkon;yazları serin serin oturmak için :laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:  

858,507Konular
982,875Mesajlar
33,084Kullanıcılar
egoesraSon üye
Üst Alt