Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bu Olaylar Benden Hoşlandığını Gösterir mi?

Bu Olaylar Benden Hoşlandığını Gösterir mi?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Halk benim de bir sorum olacak;
(Okuldaki birincil senem ve kızlarla konuşmaya çekiniyorum)Bizim sınıfta bir kız var, bir vakit öbür hareketleri bulundu bana karşı:derste öğretmen yoktu, arkadaşla otururken geldi besbelli standart arkadaslariyla filan konusuyordu sonradan şarkı söylemeye başladı geldi bana söyletti Ben n'oluyor filan dedim içimden, şarkıyı söyledim Birincil arkadasa sordum acaba niye yaptı diye sonradan kendisine sordum ışte dedi omzuma vurdu 3 hafta her tarafında cisim esnasında filan bu alay konusu oldu onla benim aramda3 hafta sonra artık konuşmaz olduk (çekindiğim için acaba batarsam ya da hakkımda mal diye düşünmesin istediğim için konusamadik) Artık yüzüme bile bakmıyor arada bir cesaretleniyorum hal hatır sormaya sonra üst nedenden nedeniyle sönüyorum Bu kız bana aşık mıdır, caktirmadan neler yapmam gerekli onu sevdiğimi göstermek ve seviyor mu diye bilmek için Bi' el atın burası tecrubeli yer
Şimdiden teşekkürler

858,500Konular
982,382Mesajlar
32,976Kullanıcılar
arktristSon üye
Üst Alt