Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bu Tarif Kaçmaz Lezzeti Şaşmaz Garantili American Cookie

Bu Tarif Kaçmaz Lezzeti Şaşmaz Garantili American Cookie
0
122

yasuo

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
75
bu-tarif-kacmaz-lezzeti-sasmaz-garantili-american-cookie.jpg

Bu Tanım Kaçmaz Lezzeti Şaşmaz Garantili American Cookie Tanımı İçin Gereçler

Hamuru için:
  • 150 gram tereyağı (margarin olmaz)
  • 1 yumurta
  • 1 yumurta sarısı
  • 1 dolu su bardağı şeker
  • 2 paket şekerli vanilin
  • 2 su bardağından 2 parmak fazla un
  • 1 tatlı kaşığı karbonat
  • Yarım çay kaşığı tuz
Üstü için:
  • 90 gram pakmaya iri taneli sütlü kurabiye çikolatası

Bu Tanım Kaçmaz Lezzeti Şaşmaz Garantili American Cookie Tanımı Yapılışı

1. Birinci evvel tereyağını eritelim. Lakin fokur fokur kaynamasın ılık kıvama gelince kalanı kendi ısısında erisin.
  2. Akabinde yumurtaları şekeri ve vanilini alıp 3 dakika çırptıktan sonra ılık tereyağını bir yandan ekleyip bir yandan çırpmaya devam edelim.
  3. Düzgünce çırpıp hoş bir kıvama geldikten sonra unu bir kaba alıp üstüne karbonatı ve tuzu ekleyip eleyerek karışıma aktaralım.
  4. Bir spatula yardımı ile yeterlice karıştıralım ve tepsiye yağlı kağıt serip(eğer büyük fırın tepsisiyse uzun tarafına 3 tane olacak biçimde 2 sıra yapalım) geniş aralıklarla cevizden biraz daha büyük olacak formda toplar yapalım.
  5. Elinize hafif yapışabilir kaşık yardımıyla alıp süratli hızlı yuvarlayarak tepsiye dizelim.
  6. Üstüne dilediğinizce(ben birinci tepsiye çiçek halinde altı tane koydum yayıldığı için az oldu ikinci tepside sık dizdim tekrar aralıklı oldu ancak kâfi ölçüde aralıklı oldu) çikolata dizebilirsiniz.
  7. 170 derece fırında altlı üstlü fansız ayarda en fazla 11 dakika pişirin kenarlarının kızarması kâfi olacaktır büsbütün kızarmayacak yoksa kuru olur. Afiyet olsunnnn ???? ???? ????!! ????????????????????????.

858,496Konular
981,769Mesajlar
29,848Kullanıcılar
forexsaplarSon üye
Üst Alt