dorukmakto
FD Üye
7 Aşamalı kağıt törpü nasıl kullanılır?
Her biri farklı amaç için kullanılan 7 yüzeyiyle tırnağınızı törpüler, pürüzsüzleştirir, parlatır.- Adım: Tırnaklarınızı kısaltmak için kalın yüzeyli törpü
- Adım: Tırnak şeklini düzeltmek için orta kalınlıkta törpü
- Adım: Tırnak uç ve kenarlarını düzeltmek için ince törpü
- Adım: Tırnak yüzeyini düzleştirici yüzey.
4 aşamalı törpü nasil kullanılır?
Ürün Bilgileri- İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
- 4 Aşamalı Tırnak Parlatıcı Kullanımı, 1-Törpüleyin 2-Tırnak Yüzeyini düzeltin 3-Sivri kısımları yumuşatın 4-Cilalyıp parlatın.
- Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir.
Tırnak parlatıcı törpü nasıl kullanılır?
Trim Tırnak Parlatma Blok Törpü – 4 Aşamalı 071603002470 Konforlu ve kolay kullanım, inanılmaz parlaklık için 4 adım 1:Adım even out, tırnakların uçlarını düzeltiyor, mavi taraf 2: Adım smooth nail tırnağın üst yüzeyini hafifçe soyarak pürüzsüzleştiriyor 3:Adım bu aşamada tırnaklar biraz parlıyor 4:Adım artık tırnaklar …Tırnak Bakım törpüsü nasıl kullanılır?
Oval tırnak törpüsü yaparken tırnakların yan kısımlarının sivri kalmaması gereklidir. Bu nedenle tırnak yanları istenilen şekle gelesiye kadar uzunca törpülenmelidir. Kenar kısımlarının törpüleme işlemi tamamlandıktan sonra orta kısımlara istenilen oval şekil verilerek tırnaklar birbirine eşitlenir.Kağıt törpü kaç kullanımlık?
Oldukça işlevsel özellikleri bulunan kağıt törpü tek kullanımlık olması nedeniyle hijyenik seçenekler arasında yer alır. Tırnakların kenarlarını düzeltmenin dışında tırnak üstünü de temizleyerek cilalayan ürün, tırnaklardaki mat görüntüyü ortadan kaldırır.Tırnak eti itici nasıl kullanılır?
Tırnak Eti İtici Nasıl Kullanılır?- Tırnaklar yumuşatılır.
- Manikür jeli, nemlendirici bir krem ya da tırnaklar için özel olarak üretilmiş bir tırnak bakım yağı sürülür. …
- Sırayla tırnaklardaki kütiküller tırnak eti itici ile hafifçe itilir.