Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Buğday Cacığı

Buğday Cacığı

bilgisayarci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,141
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
96
F-D Coin
63

Buğday Cacığı Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı aşurelik buğday
  • 5 su bardağı yoğurt
  • Yarım yemek kaşığı tuz

Buğday Cacığı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. 2 su bardağı buğday, yıkanıp düdüklü tencereye alınır üzerine 6 su bardağı su eklenir pişmeye bırakılır.
  2. Buğdaylar pişince soğumaya bırakılır soğuduktan sonra. 5 su bardağı çırpılmış yoğurt, ve tuz eklenir karıştırılır.
  3. Piştikten sonra buğdayın üzerinde kalan suyu dökmüyoruz buğday suyu ile daha lezzetli oluyor.
  4. İsteğe nazaran nane ile servis edilir.
Buğday Cacığı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,496Konular
982,152Mesajlar
30,093Kullanıcılar
Gkhn6060Son üye
Üst Alt