Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Buğday Çorbası

Buğday Çorbası
0
32

seocu

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,340
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69

Buğday Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı bir gece evvelden ıslatılmış buğday
  • 1/2 (yarım) çay bardağı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 litre su
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1/2 (yarım) çay kaşığı karabiber

Buğday Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Bir gece evvelden ıslatılmış buğdayı düdüklü tencereye alıyoruz.
  2. Üzerine su ekleyip 10 dakika kadar haşlıyoruz.
  3. Buğdaylar haşlanırken bir tencereye sıvı yağı koyuyoruz.
  4. Üzerine salçayı ekleyip salçayı uygunca kavuruyoruz.
  5. Tereyağını ekliyoruz.
  6. Tuzu ve karabiberi ekleyip suyu ekliyoruz. Ve kaynayana kadar bekliyoruz.
  7. Pişen buğdayları süzgece alıp süzüyoruz.
  8. Ocaktaki salçalı su kaynayınca buğdayları içine atıp 5-10 dakika kadar kaynatıyoruz.
  9. Sıcak sıcak servis ediyoruz.
  10. İsteğe nazaran üzerine nane ekleyebiliriz.
Buğday Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,496Konular
982,349Mesajlar
30,213Kullanıcılar
vitaliySon üye
Üst Alt