Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Buğdaylı Et Çorbası ( Osmanlı Öz Çorba)

Buğdaylı Et Çorbası ( Osmanlı Öz Çorba)
0
19

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
bugdayli-et-corbasi-oz-corba-osmanli.jpg

Buğdaylı Et Çorbası ( Osmanlı Öz Çorba) Tanımı İçin Materyaller

  • 2 su bardağı ıslatılmış buğday
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • Tuz ,kara biber ,kırmızı toz biber
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • Sıvı yağ
  • 250 gram kuşbaşı et
Üzeri için;
  • İnce kıyılmış maydanoz

Buğdaylı Et Çorbası ( Osmanlı Öz Çorba) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Düdüklüye 1 lt suyu koyup içerisine kuşbaşı eti ,önceden ıslatılmış buğdayı,yemeklik doğranmış soğanı ,baharatları ekleyin.
  2. Güzelce pişirelim.
  3. Pişen çorbaya ince kıyılmış maydonoz koyup servis edelim, afiyet olsun.
 
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt