Buğdaylı Et Çorbası ( Osmanlı Öz Çorba) Tanımı İçin Materyaller
- 2 su bardağı ıslatılmış buğday
- 1 çay kaşığı kimyon
- Tuz ,kara biber ,kırmızı toz biber
- 1 yemek kaşığı tereyağ
- Sıvı yağ
- 250 gram kuşbaşı et
- İnce kıyılmış maydanoz
Buğdaylı Et Çorbası ( Osmanlı Öz Çorba) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Düdüklüye 1 lt suyu koyup içerisine kuşbaşı eti ,önceden ıslatılmış buğdayı,yemeklik doğranmış soğanı ,baharatları ekleyin.
- Güzelce pişirelim.
- Pişen çorbaya ince kıyılmış maydonoz koyup servis edelim, afiyet olsun.