"Güncel magazin haberleri neler? Bugün yeniden magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?" üzere sorularınıza karşılık olacak haberler hepsi...
1. Acun Ilıcalı ve Sercan Hamzaoğlu ortasında palavra haber gerginliği soğuk rüzgarlar estirdi!
2. Evlendiğini duyuran Ece Erken'in fotoğrafına Seren Serengil'in yorumu damga vurdu!
3. Irina Shayk'ın üstsüz fotoğrafları ortalığı kasıp kavurdu!
4. Taner Ölmez ile Oyuncu Ece Çeşmioğlu sade bir merasimle dünyaevine girdi!
5. Rap yıldızı Cardi B ikinci kere anne olacağını sevenleriyle paylaştı!
6. Meedo ve Şeyma Subaşı'nın alakasıyla ilgili bomba tezlerde bulunuldu!
7. Eski Survivor Yarışmacısı Nagihan, katıldığı programda şok edici cinsel münasebet itirafında bulundu!
8.
9. Cet Demirer, yaptığı paylaşımla müsilajın Çanakkale Boğazı'ndan geçerek açık denize gerçek ilerlediği söyledi!
Ziyaretçiler için gizlenmiş link , görmek için
Giriş yap veya üye ol.
10. Hikaye Çelik, geçmiş vakitlerde “Mini etek giymiş kızla benim kültürüm birebir olur mu?” açıklamasıyla ilgili konuştu!
Giriş yap veya üye ol.
“Haberin tamamını okusalar beni anlayacaklardı. Ben kendime keko demek istedim. Daha evvelce küçük etek giymediğim için.”
11. Beren Saat'in yaptığı paylaşıma dakikalar içinde beğeni yağdı!
Giriş yap veya üye ol.
Bir kere daha duru hoşluğu, gücü ve münasebetine maşallah dedirtti...????
12. Gonca Vuslateri'nin muhaliflik açıklaması beyinleri yaktı!
Giriş yap veya üye ol.
"Asla muhalif olarak görmüyorum kendimi. Etiketlerin ve kalıpların gerisine saklanmam. Ben bir mahalleye ya da bir kesite ilişkin değilim. Benim devlet makamlarına hiçbir vakit düşmanlığım olmaz, olamaz da."
Öteki gıybetlere buradan ulaşabilirsiniz
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.