
Buharda Zeytinyağlı Kereviz Tarifi İçin Malzemeler
- 1 adet kereviz
- 1,5 çay kaşığı zeytinyağı
Buharda Zeytinyağlı Kereviz Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- İlk önce kereviz saplarından ayrılıp güzelce yıkanır. Ardından kabuğu soyularak uygun dilimlere ayrılır.
- Ocağa orta ateşte tenceremizi ve buharda pişirici aparatımızı yerleştirdikten sonra dilimlediğimiz kerevizleri yerleştirip, ağzını kapatalım.
- 15 dakika sonra çatalla kontrol sağlayıp kerevizlerimizi ocaktan alalım.
- Ardından mama kabımıza bir kaç dilim kereviz koyup çatalla ezelim. Zeytinyağı gezdirelim. Buharsa kerevizimiz hazır.
Buharda Zeytinyağlı Kereviz Tarifi Fotoğraflı Yapılışı