Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bulgur Pilavı Tarifi

Bulgur Pilavı Tarifi
0
15

dagcı

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,225
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
68
F-D Coin
66

Bulgur Pilavı Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 su bardağı pilavlık bulgur
  • 2 adet kuru soğan
  • 1 çay bardağı yarım sıvı yağ
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 4 su bardağı sıcak su
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Bulgur Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tencereye sıvı yağ döküp küp küp doğradığımız soğanları ekliyoruz.
  2. Kavurup yıkadığımız bulguları ekliyoruz.
  3. Biraz kavurup suyunu, tuzunu ve tereyağını ekliyoruz.
  4. Kapağını kapatıp altını kısıyoruz.
  5. Suyunu çekince ocaktan alıp sofra bezine ya da örtüye sarıyoruz.
  6. 30 dakika dinlendirip servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun.

Bulgur Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,477Konular
981,281Mesajlar
29,558Kullanıcılar
vedat09mSon üye
Üst Alt