Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bulgur Pilavı

Bulgur Pilavı
0
15

tekin

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,427
Etkileşim
0
Puan
36
Yaş
96
F-D Coin
95
bulgur-pilavi.jpg

Bulgur Pilavı Tanımı İçin Gereçler

  • 1 su bardağı bulgur
  • Yarım çay bardağı pirinç
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 domates
  • 1 küçük kapya biberi
  • Üstüne çıkana kadar su
  • Sıvıyağ
  • Karabiber
  • Pulbiber
  • Nane
  • Tuz

Bulgur Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Birinci olarak soğan ve biberi ayıklayıp doğrayalım.
  2. Tencereye alalım güzelce kavuralım.
  3. Domatesi küp küp doğrayın.
  4. Akabinde domates ve salçayı ek edip kavurmaya devam ediyoruz pirinç ve bulguru 2-3 su yıkıyor tencereye alıyoruz.
  5. Üzerini kapatacak kadar su koyuyoruz.
  6. Baharatlarını ve tuzunu ek edip pişmeye bırakıyoruz.
  7. Suyunu büsbütün çekince tadına bakıp kağıt rulo ile üzerine koyup kapağı kapatalım.
  8. Güzelce demlendikten sonra yiyebilirsiniz ???? Denetimli pişirelim. Afiyet olsun ????????.
Bulgur Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt