bilgisayarci
FD Üye

Bulgur Pilavı Tanımı İçin Malzemeler
- 2 su bardağı bardağı bulgur
- 2 adet soğan
- 4 yeşil biber
- 2 adet domates
- 2 yemek kaşığı salça
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- Tuz ,karabiber ve kırmızı biber
- 2 su bardağı su
Bulgur Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle tereyağı ve sıvı yağımızı tencereye alıyoruz ve soğanları kavuruyoruz.
- Daha sonra biber ve domatesleri kavuruyoruz.
- Sonrasında bulgurları da atıp kavuruyoruz.
- Bir 10 dk sonrasında suyumuzu ek edip kapağını kapatıp pişiriyoruz. Afiyet olsun ????????????.