Bulgur Pilavı Tanımı İçin Malzemeler
- 1.5 su bardağı iri bulgur
- 2 su bardağı su
- 1 adet soğan
- 2 adet domates
- 1 yemek kaşığı biber salçası
- 4 yemek kaşığı sıvı yağı
- Tuz, karabiber ,pulbiber
Bulgur Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Soğanı yemeklik doğrayıp tencereye koyun.
- Üzerine sıvı yağını ekleyip güzelce soteleyin.
- Ardından salçası, baharatlarını ,domatesini ve bulguru ekleyip bir kaç dakika kavurun.
- Suyunu ekleyip kısık ateşte pişirin.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.