Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Burçaklı Sütlü İrmik Tatlısı

Burçaklı Sütlü İrmik Tatlısı
0
58

teknoloji

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,248
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
83

Burçaklı Sütlü İrmik Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 lü eti burçak sade
  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı irmik
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 yemek kaşığı nişasta
  • 1 paket vanilya
Sosuna;
  • 1 kase frambuaz
  • 1 su bardağı su
  • 1 çay bardağı şeker
  • 1,5 yemek kaşığı nişasta

Burçaklı Sütlü İrmik Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İlk evvel süt, irmik, şeker, nişastayı bir tencereye alıp, kıvam alana kadar karıştırın.
  2. Daha sonra üzerine vanilyayı ekleyip, 2 karıştırıp altını kapayın.
  3. Daha sonra kalıba burçak dizip, muhallebi döküp, tekrar burçak tekrar muhallebi son kata son kere burçak dizip, son muhallebiyi döküp soğumasını bekleyin.
  4. Diğer yandan frambuaz sosunu hazırlayın frambuazları blendırdan geçip, suyu şekeri nişastayı ekleyip çırpın. Kaynadıktan sonra üzerine döküp 3 saat dinlendirin.
  5. Servis sırasında dilediğiniz üzere süsleyebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun ????
Burçaklı Sütlü İrmik Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,499Konular
982,584Mesajlar
30,351Kullanıcılar
kerimcan98Son üye
Üst Alt