Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Burhan Kuzu Kimdir, Hayatı

Burhan Kuzu Kimdir, Hayatı
0
148

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Burhan Kuzu kim, Burhan Kuzu,
Burhan Kuzu hakkında data, Burhan Kuzu yaşam öyküsü

Burhan Kuzu, 1 Ocak 1955'te Kayseri Develi'de doğdu Babasının adı Ali Rıza, annesinin adı Zahide'dir Tüzük Hukukçusu ve Öğretim Üyesi; İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi Yüksek lisans ve doktorasını benzer fakültede tamamladı İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Tüzük Hukuku Anabilim Dalı Öğretim Üyesi olarak ders verdi 1989'da doçent, 1998'de profesör oldu Paris Sorbonne Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde incelemeler yaptı İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Anayasa Hukuku Anabilim Dalı Başkanlığı yaptı Polis okullarında uzun zaman derslere girdi Farklı Alanlara Yönlendirilmiş sivil toplum örgütlerinde idareci olarak çalıştı Hukuk, çevre bilimi ve bilinci hakkında eserleri, yazıları, araştırma ve makaleleri yayınlandı Hak ve Kalkınma Partisi Kurucu Üyesi oldu 22 Dönem İstanbul Milletvekili 22 Dönem'de Türkiye Büyük Halk Müziği Meclisi Tüzük Komisyonu Başkanlığı görevinde bulundu 23 Dönem'de benzer Komisyon'un Başkanlığına baştan seçildi İyi düzeyde Fransızca bilen Kuzu, evli ve 2 çocuk babasıdır *

Similar threads

Burhan Kuzu Kimdir Burhan Kuzu Kısaca Hayatı Burhan Kuzu, 1 Ocak 1955'te Kayseri Develi'de doğdu Babasının adı Ali Rıza, annesinin adı Zahide'dir Anayasa Hukukcusu ve Oğretim Uyesi; İstanbul Universitesi Hukuk Fakultesi'ni bitirdi Yuksek lisans ve doktorasını aynı fakultede tamamladı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Ahmet İyimaya hakkında data Ahmet İyimaya biyografi 22 Kasım 1950'de AmasyaYuva Köyü'nde doğdu Annesi Habibe, babası Musa'dır Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni birincilikle bitirdi Ankara Barosuna yan olarak yıllardan beri serbest avukatlık yaptı Türk Hukuk Kurumu Bilim Kurulu ve TEMA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Soner Aksoy Kim, Soner Aksoy Hakkında Bilgi, Soner Aksoy Biyografisi 27 Temmuz 1941 yılında Kütahya Gediz'de doğdu Babasının adı Mehmet Fahri, annesinin adı Nazire'dir Dr Cihaz Yüksek Mühendisi; İstanbul Teknik Üniversitesi Cihaz Fakültesi'ni bitirdi Doktorasını Gazi Üniversitesi Fen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
186
Cevdet Erdöl hakkında data Cevdet Erdöl biyografi Cevdet Erdöl, 16 Şubat 1958'de Trabzon Sürmene'de doğdu Babası Hasan bey Annesi Ayşe hanımdır Tıp Doktoru ve Öğretim Üyesi; İstanbul Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi'nden askeri doktor olarak mezun oldu Ankara GATA'da İç Hastalıkları ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Yücel Sayman Kimdir, Hayatı Yücel Sayman Kimdir, Yaşam Öyküsü Yücel Sayman Kimdir, Yücel Sayman Kimdir, Hayatı Yücel Sayman ( 1939) 1939 Konya doğumlu 1958 yılında Saint Joseph Lisesi ’ni, 1962 ’de İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi ’ni bitirdi 1963 yılında İstanbul İstanbul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,512Konular
980,897Mesajlar
30,757Kullanıcılar
zekigrpnrSon üye
Üst Alt