Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Buruksel lahanası tarifi

Buruksel lahanası tarifi
0
30

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
buruksel-lahanasi-tarifi-7.jpg

Buruksel lahanası tanımı Tarifi İçin Materyaller

  • 1 paket bürüksel lahanası
  • 2 adet kabak
  • 1 adet kapya biber
  • 2 yemek kaşığı domates sos
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • Küçük çay bardağının yarısı kadar zeytinyağı
  • 2 kuru soğan
  • 1 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı şeker
  • 1 yemek kaşığı limon suyu
  • Tuz
  • 1 fiske karabiber
  • 1 adet havuç

Buruksel lahanası tanımı Tarifi Yapılışı

  1. Bürüksel lahanasının dış yapraklarını ve kokunu alarak soğuk sirkeli suyun içine alarak 20 dakika bekletin.
  2. Düdüklü tencereye soğanı yemeklik doğrayıp, lahanaya bir iki ince bıçak ucunu batırın yağı ekleyip kavurun.
  3. Havuçları doğrayıp onlarda ekleyin kavurup salça ve domates sosunu kabağı ekleyip kavuruyoruz.
  4. Şekeri, limon suyunu, tuzunu, karabiberini ve 2bardzk suyu ekliyoruz düdüklünün kapağını kapatıp kaynayınca 10 dakika kâfi oluyor.
  5. Üzerine yoğurt ve pul biber dökerek servis yapıyoruz. Afiyet olsun ???? ☺️.
 
858,496Konular
981,662Mesajlar
29,732Kullanıcılar
ozgurcexSon üye
Üst Alt