Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Burun Kanamasında hangi pozisyon vermek gerekir

Burun Kanamasında hangi pozisyon vermek gerekir
0
288

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Burun Kanamasında ilk yardım

Burun çatlağı buruna gelen darbe ve çarpmalar sonucu, burun enfeksiyonları, burun içine yabancı cisim girmesi, burunla oynamak, yüksek tansiyon, bazı kan hastalıkları ve kafatası kırıkları vb durumlara bağlı olarak burun kanaması oluşur Burun kanamasında ilk yardım nasıl olmalı Öncelikle hastanın endişeleri giderilir ve oturtulur Hastanın başı hafifçe öne eğilir Burun kanatları iki parmakla 510 dakika baskı yapılması, kanamanın durmasına yardımcı olacaktır Hastanın kanaması durmuyorsa 112 aranarak tıbbi yardım istenir

Similar threads

Burun Kanamasının En Sık Gorulen Nedenleri Cocuklarda Burunla Oynama, Yetişkinlerde Yuksek Tansiyon Etiler Memorial Polikliniği Kulak Burun Boğaz Bolumu Uzmanları “ Burun kanamasının nedenleri hakkında bilgi verdi Burun kanaması kişileri endişelendiren ve sık karşılaşılan klinik bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Cocuklarda Burunla Oynama, Yetişkinlerde Yuksek Tansiyon Burun kanaması kişileri endişelendiren ve sık karşılaşılan klinik bir tablodur Genellikle iki şekilde gorulur: Genclerde ve cocuklarda sık tekrarlayan ve az miktarda olan kanamalar: Bu kanamalar coğunlukla burnun 1 cm gerisinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
Burun Kanamasında ilk yardım, İlkyardım Burun Kanaması Daha cok genclerde gorulen ve onemli olmayan burun kanamaları cok kolaydurdurulur ve korkulacak bir şey yokturTansiyon yuksekliğinden kaynaklanan ve genellikle orta yaşlarda gorulen burun kanamalarını durdurmak ise biraz zordur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
246
Burun Kanamasında ilkyardım Burun Kanamalarında yapılmasında gerekenler Burun Kanaması tedavisi Birçok nedene alt olarak görülen burun kanamalarıyla karşılaşıldığında ne yapılması gerektiğini Acıbadem Bakırköy Hastanesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Dr Naser Dadaşzade anlattı Dr...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Burun kanaması her yaştan insanda görülebilen ve hemen hemen herkesin ömründe bir kez de olsa tecrübe ettiği bir problemdir. Burun kanamaları genellikle tek taraflı burun kanaması şeklindedir. Çoğumuz çocukken durduk yere burun kanamaları yaşamışızdır. Sebepsiz yere olabilen kanamalar olduğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
220
858,497Konular
982,554Mesajlar
30,292Kullanıcılar
Bell noSon üye
Üst Alt