Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Buryan Tarifi Resimli

Buryan Tarifi Resimli
0
52

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,764
Etkileşim
86
Puan
48
F-D Coin
0
Buryan Tarifi Resimli
Resimli Buryan Tarifi
Etli Buryan Tarifi Resimli
Buryan Tarifi

MALZEMELER (8 kişilik)(Rumeli Yemeği)
imagesburyantarifiresimli5ad433b50e2ca
* 1,5 kg koyun eti
* 3 su bardağı pirinc
* 1 adet orta boy soğan
* 2 adet buyuk boy domates
* 5,5 su bardağı et suyu
* 12 su bardağı sıvı yağ
* Tuz

Buryan tarifi

1 – İri parcalara bolunmuş ete 6 su bardağı su ilave edip,yumuşayıncaya kadar haşlayın
2 – Soğanı kucuk kup şeklinde doğrayınSıvıyağda pembeleşinceye kadar kavurun Kabukları soyulup, kup şeklinde doğranmış domatesi ilave edin
Soğana,yıkayıp suzduğunuz pirinci ilave edin Surekli karıştırarak kavurun
3 – Pirinci,orta buyuklukte ısıya dayanıklı bir cam tepsiye yayınUzerine haşlanmış eti yerleştirinSıcak et suyunu ve tuzu ilave edin
4 – Etli pilavı onceden 200 derece ısıtılmış fırında suyunu cekene kadar pişirinSıcak olarak servis yapın
 
858,496Konular
981,881Mesajlar
29,920Kullanıcılar
Üst Alt