Buryan Tarifi Resimli
Resimli Buryan Tarifi
Etli Buryan Tarifi Resimli
Buryan Tarifi
MALZEMELER (8 kişilik)(Rumeli Yemeği)
imagesburyantarifiresimli5ad433b50e2ca
* 1,5 kg koyun eti
* 3 su bardağı pirinc
* 1 adet orta boy soğan
* 2 adet buyuk boy domates
* 5,5 su bardağı et suyu
* 12 su bardağı sıvı yağ
* Tuz
Buryan tarifi
1 – İri parcalara bolunmuş ete 6 su bardağı su ilave edip,yumuşayıncaya kadar haşlayın
2 – Soğanı kucuk kup şeklinde doğrayınSıvıyağda pembeleşinceye kadar kavurun Kabukları soyulup, kup şeklinde doğranmış domatesi ilave edin
Soğana,yıkayıp suzduğunuz pirinci ilave edin Surekli karıştırarak kavurun
3 – Pirinci,orta buyuklukte ısıya dayanıklı bir cam tepsiye yayınUzerine haşlanmış eti yerleştirinSıcak et suyunu ve tuzu ilave edin
4 – Etli pilavı onceden 200 derece ısıtılmış fırında suyunu cekene kadar pişirinSıcak olarak servis yapın
Resimli Buryan Tarifi
Etli Buryan Tarifi Resimli
Buryan Tarifi
MALZEMELER (8 kişilik)(Rumeli Yemeği)
imagesburyantarifiresimli5ad433b50e2ca
* 1,5 kg koyun eti
* 3 su bardağı pirinc
* 1 adet orta boy soğan
* 2 adet buyuk boy domates
* 5,5 su bardağı et suyu
* 12 su bardağı sıvı yağ
* Tuz
Buryan tarifi
1 – İri parcalara bolunmuş ete 6 su bardağı su ilave edip,yumuşayıncaya kadar haşlayın
2 – Soğanı kucuk kup şeklinde doğrayınSıvıyağda pembeleşinceye kadar kavurun Kabukları soyulup, kup şeklinde doğranmış domatesi ilave edin
Soğana,yıkayıp suzduğunuz pirinci ilave edin Surekli karıştırarak kavurun
3 – Pirinci,orta buyuklukte ısıya dayanıklı bir cam tepsiye yayınUzerine haşlanmış eti yerleştirinSıcak et suyunu ve tuzu ilave edin
4 – Etli pilavı onceden 200 derece ısıtılmış fırında suyunu cekene kadar pişirinSıcak olarak servis yapın