Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Büyük usta Gazanfer Özcan son yolculuğuna uğurlanıyor

Büyük usta Gazanfer Özcan son yolculuğuna uğurlanıyor
0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Büyük sanatçı Gazanfer Özcan son yolculuğuna uğurlanıyor 1548629451 1548629451 buyukustagazanferozcansonyolculugunaugurlaniyor5c4e35cf2f889buyukustagazanferozcansonyolculugunaugurlaniyor5c4e35cf2f889 http:www301mackolikcomMagazinStaticsImagesnewsgvgazanferozcanugurlama Gazanfer Özcan GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANIYOR! Kadıköy Haldun Taner Sahnesi'nde düzenlendi Törende İstanbul Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Orhan Alkaya'nın konuşmasıyla başladı Alkaya Bu küçük sahnelerde coşkuları da paylaştık, hüzünleri dediyerek başladığı konuşmasında, Cemal Süreya'nın Her ölüm erken ölümdürdizelerine gönderme yaparak: Söyleyecek çok şey var, susuyorum Çünkü Özcan'ın yaşam hikayesini, tiyatro hikayesini bilen cümbür cemaat bu ülkede sanatçının yaşadığı acıyı bilirdedi sonradan da kürsüye bir dönem İstanbul Büyük Kasaba Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmenliği görevini yapan Gencay Gürün geldi Aktör Erol Keskin de Özcan ile ilkokul yıllarından beri birlikte olduklarını söyleyerek şöyle konuştu:İkimizin arasındaki mesele sadece oyunculuk yok Birincisi ikimiz de benzer yaştayız ikincisi ilk dostluğumuz ilkokul çocuğuyken başladı İlkokulda beraberdik ondan sonra da daima beraber olduk bundan sonradan da beraber olacağız Söyleyeceklerim bu değindedi HASTALIĞINI BELLI ETMEK İSTEMEDİ Gazanfer Özcan'ın kızı Fulya Ündüz de babasının hastalığının son dönemlerinde bile bunu açık havada kesin etmediğini, defalarca sanata hürmet duyup gösteri devam etmelikuralına kadar hareket ettiğini söyledi 21 YILDIR ONUNLA OLMAKTAN MUTLUYUM Torunu Tarık Ündüz ise konuşmasında 21 yıldır onunla olmaktan mutluluk duydum ve inanılmaz bir hayat sürdümsözleriyle dedesine olan sevgisini dile getirdi EŞİNİN MESAJI AĞLATTI Gazanfer Özcan'ın eşi Gönül Ülkü'nün mesajı ise herkesi gözyaşlarına boğdu Bir aile dostlarının kızı göre okunan mesajda Ülkü'nün eşine 'Gazan'ım' diye hitap etmesi dikkat çekti DEVLETİN GÖRMEZDEN GELDİĞİ DEVLET SANATÇISI Rutkay Aziz ise konuşmasında şunları söyledi: Avrupa Yakası'nda onunla birlikte oynama onuruna eriştim Lakin ikimiz de tiyatro kökenli olduğumuz için 13 yılda seti beklerken set öncesi defalarca tiyatro konuştuk Konuştuğumuz tiyatro da bu Türkiye sınırları içindeki özel tiyatroydu Işıklar içinde yatsın Gazanfer Özcan tiyaronun tartışmasız bir emekçisiydi Ülkemdeki her işçi gibi o da ödüllerini aldı alkışını aldı ama bir o kadar da acılar ve hüzünler yaşadı Onunla birlikte onun zarifliğinde tiyatro sahneleri sanıyorum bir döneme perdesini kapattı Fakat tekrar biliyorum oysa Kültür Bakanı bunu düşünecektir Böylesine nadir bir çiçek olan ahali ender yetişiyorlar her ne kadar Türkiye için verimli topraklar deseler de bu nadir çiçekleri koruma ve kollama altına almakla yükümlüyüz İki yıl önce Özel Tiyatroları Değerlendirme Kurulu özcan'ın Maliye'ye olan borcu sebebiyle 50 bin YTL takviye vermemiştir Buradan Değerleme Kurulu'na sesleniyorum Sen onun tiyatrosuna sahip çıkacaksın Bitti o tiyatro değil Bu anlamda fazla acı çekiyorsunuz Sadece Gazanfer Özcan'ın da sorunu değildi Bütün rolleri başarılıydı bu rolü başarısız oldu Fakat yine de alkışlarla uğurlayacağız  

858,506Konular
982,850Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt