Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Buz Kesilmek Deyiminin Anlamı

Buz Kesilmek Deyiminin Anlamı
0
160

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Buz Kesilmek Deyiminin Acıklaması

Buz Kesilmek Deyiminin Anlamı Nedir

Buz Kesilmek Cok uşumek, donmak,Buz gibi soğumak, buz durumuna gelmek,Endişe, korku ve uzuntu veren bir durum karşısında donakalmak

Ornek: Oldurduğunu sandığı adamı karşısında gorunce buz kesildi

Similar threads

Ateş Kesilmek Deyiminin acıklaması Ateş Kesilmek sozluk anlamı Ateş Kesilmek Deyiminin Anlamı Ateş Kesilmek sozluk anlamları şu şekildedir: Cok kızgın, ofkeli davranışlar gostermek Cok calışkan, hareketli ve becerikli olmak
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Can Kalmamak Deyiminin Anlamı Nedir Can Kalmamak Deyiminin Sozluk Anlamı Can kalmamak Gucu, kuvveti kesilmek; bitkin bir duruma duşmek Ornek: Daha fazla yuruyemeyeceğim, can kalmadı bende cok yoruldum siz gidedurun ben size yetişirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Benzi Atmak Deyiminin Anlamı Nedir Benzi Atmak Deyiminin Acıklaması Benzi Atmak Bir sebepten oturu ansızın yuzunun rengi sararmak, solmak Ornek: Askerleri karşısında gorunce benzi attı
Cevaplar
0
Görüntüleme
226
Canı Ağzına Gelmek Deyiminin Acıklaması Canı Ağzına Gelmek Deyiminin Anlamı Nedir Canı Ağzına Gelmek : Canı ağzında beklemek Korku ve Heyecanla Olecekmiş gibi olmak, bu durumda bir sure beklemek Ornek: Korkudan canım ağzıma geldi
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
Canı Yanmak Deyiminin Anlamı Nedir Canı Yanmak Deyiminin Acıklaması Canı Yanmak Deyimi Canı yanmak: 1 Fiziki bir acı duymak 2 Bir işte zarar gormek, manevi bir uzuntu duymak Ornek: Canını yakmadan ver o elindekini bana!
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt