Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Buzluğa Kırmızı (Kapya) Biber Nasıl Konur

Buzluğa Kırmızı (Kapya) Biber Nasıl Konur
0
32

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
buzluga-kirmizi-kapya-biber-nasil-konur.jpg

Buzluğa Kırmızı (Kapya) Biber Nasıl Konur Tarifi İçin Malzemeler

• 1 kilo kırmızı biber
  • Yağlı kağıt

Buzluğa Kırmızı (Kapya) Biber Nasıl Konur Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Ben size cüzi miktarın ölçüsünü verdim dilediğiniz kadar çoğaltabilirsiniz ???? İlk olarak biberlerimizi güzelce yıkayalım.
  2. Dolma biber ayıklar gibi sap kısmını hafif içeri bastıralım döndürelim ve sapını çıkarıp çekirdeklerini temizleyelim.
  3. Tüm biberlerimizi bu işlemi uygulayıp yağlı kağıt serdiğimiz fırın tepsisine alalım ve 250 derece yarım saat pişirelim. ????????????
  4. Benim fırın davul olduğu için 15 altını pişirip çıkarıyorum ters çevirip 15 dakika daha pişiriyorum siz kendi fırınınıza göre ayarlayın. Güzel pişmesine dikkat edin önemli olan o???? ????????????
  5. Doğrusunu söylemek gerekirse ben düne kadar saplarını çıkarmadan koyuyordum ama temizlemesi çok sıkıntı oluyordu internette gördüm kadınların çoğu böyle yapıyor gerçekten bu işimi daha da kolaylaştırdı size de göstermek istedim????.
  6. 3. Fırının altını kapattıktan sonra 10 dakika da içerisinde bekletiyoruz ve çıkarıp poşet içerisine alıp ağzını sıkıca bağlıyoruz ???????????? Bu yöntem onun terlemesini sağlayıp rahatça soyulacak????.
  7. Elinizi yakmayacak dereceye gelince soymaya başlayabilirsiniz göreceksiniz ki rahatlıkla soyuluyor özellikle güzel közlenmişse????????????????
  8. Fırın tabi ki şart değil ister ocağınızda yapın dışarı da imkanınız varsa orda közleyin araç hiç sorun değil bizim için önemli olan amaç????????????????
  9. Oldu ki dediniz öznur ben sap ve çekirdeklerini sonra çıkaracağım ona da tamam ama özellikle belirtmek istediğim kolaylık olsun diye sakın biberleri suyun altına tutup yıkamayın bütün lezzeti gider????
  10. Gelelim uyguladığım yönteme soyduktan sonra ben biberi açıp rulo olarak sarıyorum buzluk için özel kaplarım var metal onların içerisine aldığı kadar diziyorum birbirine değmeyecek şekilde
  11. . Onları dondurup öyle buzdolabı poşetine kaldırıyorum çok rahat oluyor. Kullanacağım zaman da çıkarıyorum buzlu buzlu doğrayıp atıyorum kullanacağım yiyeceğin içine hiç birbirine de yapışmıyorlar???? inşallah lezzet afiyetle yeyin ????❤️
Buzluğa Kırmızı (Kapya) Biber Nasıl Konur Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

858,481Konular
981,457Mesajlar
29,614Kullanıcılar
zazahshaSon üye
Üst Alt