Buzluk Böreği Tarifi İçin Malzemeler
- 1 kilo yufka
- 250 gram margarin yada tereyağı
- 1 şişe maden suyu
- 1 yemek kaşığı sirke
- 1 çay kaşığı kabartma tozu
- Beyaz peynir
- (İstediğiniz iç malzeme ile yapabilirsiniz)
Buzluk Böreği Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Margarin eritilir. İçine maden suyu ve diğer malzemeler eklenip karıştırılır.
- 1 yufka 8′ e bölünür. Sos ve istediğiniz iç malzeme eklenip sarılır.
- Gül şekli verilir. Paketlenip difrize konur.
- İstediğiniz zaman çıkartıp üzerine yumurta sarısı sürülür ve buzlu olarak 180 derece fırında pişirilir.Afiyet olsun.
Buzluk Böreği Tarifi Fotoğraflı Yapılışı