Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Buzluk Limonatası

Buzluk Limonatası
0
90

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
75
buzluk-limonatasi-1.jpg

Buzluk Limonatası Tanımı İçin Gereçler

  • 1 adet portakal
  • 1 adet limon
  • 1 su bardağı şeker
  • 3 litre su

Buzluk Limonatası Tanımı Yapılışı

  1. Portakal ve limon yıkanır dikey halde doğranır. Bir poşete alınır ve akşamdan buzluğa koyulur.
  2. Sonraki gün buzluktan çıkarıp oda ısısında 10 dakika bekletilir.
  3. Rondoya koyulur, üzerine şeker eklenir.
  4. Püre olana kadar rondodan geçirilir.
  5. Karışım üzerine 3 litre su eklenir karıştırılır.
  6. Sonra bu sulu karışım süzgeçten geçirilir kalan posa alınır ve çöpe atılır.
  7. Bekletmeden süzülür ki kabukların acısı suya geçmesin.
  8. Limonata sürahiye doldurulur ve servis edilir.
Afiyet olsun ????.

İsteyen nane ekleyebilir.

Not: şeker oranını kendinize nazaran ayarlayabilirsiniz. Suda fazla bekletirseniz kabuklarını acılığı limonataya geçer ???? isterseniz kabuklarını soyup da atabilirsiniz.
 
858,475Konular
981,257Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt