Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Buzluk Vişnesinden Reçel (En Kolayından )

Buzluk Vişnesinden Reçel (En Kolayından )
0
86

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
75
buzluk-visnesinden-recelen-kolayindan.jpg

Buzluk Vişnesinden Reçel (En Kolayından ) Tanımı İçin Materyaller

  • 1, 5 kilo vişne
  • 1, 5 kilo şeker
  • Yarım limon  suyu

Buzluk Vişnesinden Reçel (En Kolayından ) Tanımı Yapılışı

  1. Vişneleri buzluktan çıkardığım için ayıklama, yıkama üzere süreçler yapmadım her şeyi hazırdı.
  2. Derin bir tencereye vişneleri ve şekeri koyuyoruz.
  3. Asla su eklemiyoruz.
  4. Kaynamaya başlayınca altını biraz kısıp orta ara karıştırarak yaklaşık yarım saat denetimli bir halde kaynatıyoruz.
  5. Bütün reçellerimde uyguladığım annemin testini bunda da uyguladım☺️ tahta kaşık ???? ile karıştırıp kaşığı yan bir halde tutup akan son damlayı denetim ediyoruz.Son damlamız uzuyorsa kıvama gelmiştir ????
  6. Limon suyunu ekliyoruz ve yeniden karıştırıp yaklaşık 10 dk kadar kaynatıyoruz.
  7. Kaşık testini tekrar yapıp şayet uzama varsa altını kapatıyoruz.
  8. Kaşık testinin fotosunu çektim dileyen bakabilir.
  9. Bir kaba biraz reçel koyup buzdolabına koyarsanız soğuduğundaki kıvamınıda test etmiş olursunuz ????
  10. Duruma nazaran tekrar yoğunlaşması için biraz daha kaynatabilirsiniz???? deneyeceklere şimdiden afiyet ???? olsun????.
 
858,500Konular
982,593Mesajlar
30,356Kullanıcılar
saki erolSon üye
Üst Alt