Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Buzluktan Taze Limonata

Buzluktan Taze Limonata
0
124

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63

Buzluktan Taze Limonata Tanımı İçin Malzemeler

• 2 büyük uzunluk portakal
  • 1 limon
  • 5 su bardağı su
  • 1 çay bardağı şeker

Buzluktan Taze Limonata Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle meyvelerimizin kabukalarını soyup her birini 3 modüle bölüp buzluğa attım.
  2. Daha sonra buzluktan çıkarıp yarım saat kadar bekletip hepsini robattan geçirdim.
  3. İnce bir süzgeçten spatulayla yardımıyla iki kez posasını çıkarttım.
  4. Bu süreci yaptım en son tülbent üzere bezden geçirdim sulandırıp şekeri ekledim ve afiyet olsun.
Buzluktan Taze Limonata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Limonata Tanımı İçin Materyaller 1 adet portakal1 adet limon1 su bardağı toz şekeri2 litre suNot:portakal ve limonu 2 gün evvelce buzluğa koyuyoruz donduruyoruz. Limonata Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Buzluktan çıkarttığımız limon ve portakalı 15 dakika bekletiyoruz. Daha sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
19
Limonata Tanımı İçin Gereçler 1 portakal (dondurulmuş)1 limon (dondurulmuş)Yarım çay kaşığı limon tuzuYarım su bardağı şeker1 litre su Limonata Tanımı Yapılışı Daha ağır olmasını isterseniz portakal ölçüsünü arttırabilirsiniz ve ya dondurulmuş mandalinada kullanabilirsiniz. Buzluktan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Limonata Tarifi İçin Malzemeler 1 tane portakal1 tane limon1 su bardağı toz şeker3 litre su Limonata Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Limon ve portakalı bütün olarak dondurucuya atalım. (ben kışın buzluğa atıyorum sonra da istediğim zaman çıkarıp kullanıyorum. ). Limon ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
Limonata Tanımı İçin Malzemeler 1 adet limon1 adet portakal1 su bardağı şeker1 tatlı kaşığı limon tuzu3 litre su Limonata Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle portakal ve limonu buzluğa koyup dondurun. Bir gün evvelce bırakın dondurucuya güzelce donsun(bu limon ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
En Doğalından Mis Limonata Tanımı İçin Gereçler 1 adet portakal1 adet limon1-2 diş limon tuzu1 su bardağı şeker2,5 -3 litre su En Doğalından Mis Limonata Tanımı Yapılışı Öncelikle portakal ve limonu buzluğa koyup 1 gün dondurmamız gerek. Lakin bütün halinde değil de minik kesimlere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,475Konular
981,255Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt