Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cabuk Yağlanan Saclar icin Bebe Pudrası

Cabuk Yağlanan Saclar icin Bebe Pudrası
0
156

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Yağlı saclara bebek pudrası ile cozum bulacağınızı hic duşunmuşmuydunuzOldukca şaşırtıcı bir haber oyle değilmi?Ben daha once duymuştum ve araştırmak isreidm acaba bu bilginin doğruluk payı nedir diye gerci birebir deneyenlerden cok faydalı olduğunu duydum ve gordum acıkcası gercekten işe yarıyor imagescabukyaglanansaclaricinbebepudrasi5ad493b54d1c1gif

Saclarınızı yıkamak, kurutmak ve şekil vermek zamanınızı alabilir Acil durumlar icin bebe pudrası imdadınıza yetişebilir mutlaka denemelisinizBebe pudrasıyla cabuk yağlanan saclarınızı temiz gorunume kavuşturabilirsiniz

Yağlı saclar icin sacınızın yağlanan kısımlarına az miktarda bebe pudrası dokup dağıtın Artık saclarınız temiz ve daha dolgun gorunecektir emin olaiblirisiniz sacınız beyazlamıyor merak etmeyin hic belli bile olmuyor sacınızdaki pudra cunku yağlı olan sac deriniz hemen pudrayı emiyorAcil durumlarda bu yontemi uygulayabilirsinizSaclarınızı duzenli olarak yıkayın Yıkanmamış saclara ust uste surekli bebe pudrası surerek durumu kurtarmak, sac derisindeki gozeneklerin tıkanmasına neden olabilir bu nedenle surekli bunu denemeyin

Similar threads

Yağlı saçlara bebek pudrası ile çözüm bulacağınızı hiç düşünmüşmüydünüzOldukça şaşılacak bir haber pek değilmi?Ben daha önce duymuştum ve çözümlemek isreidm acaba bu bilginin doğruluk payı nedir diye yine de birebir deneyenlerden çok yararlı olduğunu duydum ve gördüm açıkçası fiilen işe yarıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Eğer saclarınızın cabuk yağlanmasından şikayetciyseniz sizler euygulamanız gereken bir kac oneride bulunmak istiyoruz Sacın normal oranlarda yağlı olması kotu bir şey değil, aksine sac tellerinde bulunan yağ sacı yumuşatır ve guneşin zararlı ışınları da dahil olmak uzere sacı yıpratan pek cok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Oncelikle Yağlı Saclar İcin Kaliteli Şampuanlar marketlerde satılmaz ,eczanelerde ,guzellik urunu satan mağazalarda bulabilirsiniz,Bu nedenle size onerim marketlerde satılmayan ozel şampuanları araştırmanızıdrBu urunler etkileri ile on plana cıktıklarından herbiri sacla ilgili bir soruna cozum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Saçlarınızı yıkayıp temizlemek, kurutmak ve şekil vermek zamanınızı alabilir Acil durumlar için bebe pudrası imdadınıza yetişiyor Evet, bebe pudrasıyla ivedi yağlanan saçlar pak görünüme kavuşuyor YağLı saçLar için Saçınızın yağlanan kısımlarına az miktarda bebe pudrası döküp dağıtın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Sac yağlanması oldukca rahatsız edici bir durumdurOzellikle calışan bayanların daha fazla rahatsız oldukları bu durumu onlemek icin ne yapmak gerekmektedirNasıl bir bakım ile yağlı saclardan kurtulabilirsinizİşte bu sorunun yanıtı kısaca ve pratik cozumlerle aşağıdaki yazımızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,720Kullanıcılar
AR4SsSon üye
Üst Alt