Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Call Of Duty 4 : Modern Warfare Hile Sorunu !!!

Call Of Duty 4 : Modern Warfare Hile Sorunu !!!
0
115

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Beyler cod4 modern warfarede

oyun seceneklerinden hileler bölümü açınca 2 düşman bilgisayar topla dio

Ben topladım ama hala 0 tane dio

oyunda (~) yapıom konsol acılıo hile yazıom aktif olmuyo napcam

YARdım EDİn HELP ME !!!???

Oyun türkçe zaten ?

Similar threads

Call of Duty 4: Modern Warfare Hileleri Call of Duty 4: Modern Warfare Hileleri (PC) Oyun seçeneklerinden konsolu açın Sonra, klavyeden “~ tuşuna basın ve “seta thereisacow 1337¨ yazıp entera basın Sonra, “pdevmap boga yazın ve yine entera basın Artık oyunu hilelerle oynayabileceksiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Call of Duty 4: Modern Warfare Hileleri Call of Duty 4: Modern Warfare Hileleri (PC) Oyun seçeneklerinden konsolu açın Sonra, klavyeden “~ tuşuna basın ve “seta thereisacow 1337¨ yazıp entera basın Sonra, “pdevmap boga yazın ve yine entera basın Artık oyunu hilelerle oynayabileceksiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
225
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Bu yazımızda sizlerle Infinity Ward firması tarafından geliştirilen Activision şirketi tarafından oyun piyasasına sunulan “Call Of Duty:4 Modern Warfare adlı oyunun hilelerini paylaşacağızOyundaki hileleri kullanabilmek için Trainer yükleyiniz ve aşağıda bulunan oyun hilelerini aktif duruma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Merhaba Arkdaşlar Şimdi size Call Of Duty 4 Modern Warfare Multiplayer WALL hilesi'ni paylaşacağım Kullanımı Oyuna girmeden Önce içindeki dosyayı açıyoruz Ve Karşımıza Waiting for cod4 kırmızı yazıla bir yazı gelecek şimdi bunu kapatmıyoruz ! ve oyuna giriyoruz oyundayken Numpad...
Cevaplar
0
Görüntüleme
411
858,506Konular
983,074Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt