Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Call Of Duty 4: Modern Warfare Problemi :S

Call Of Duty 4: Modern Warfare Problemi :S
0
104

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bugün Aldıgıdım Call of Duty 4 Bir Türlü Single Playerini Oynayamadım Malesef :S
MultiPlayer Sorunsuz Çalışıyor Fakat Single Tıkladıgımda Bu Bu Hatayı Alıyorum :
http:img213**************img2136051adsz1gb3png

Evet Veya Hayıra Tıkladıgımda ise Call Of Duty 4 Oyuna Giriş Simgesi Geliyor Fakat Girmiyor
1 SN Hemen Kayboluyor

*****leme Falan Yaptım Fakat Nerede Yanlış Yaptım Anlamadım Sizlerinde Görüşlerini Almak İstiyorum
MultiPlayer Sorunsuz Çalışıyor Fakat Single Player Açılmıyor Resimdeki Gibi Bir Hata Alıyorum

Bilgisayarım Gerçekten Hızlı AirBorne Gibi Oyunları Sorunsuz Oynadım

Şimdiden Herkeze Teşekkürler!

Similar threads

Ben iki hafta önce Call of Duty: Modern Warfare 3 aldım, orjinal Oyunu multiplayer oynadım, eğlenceliydi Special ops bölümündeki seneryolarıda oynadım Acaba survival bölümünü aynı pcden 2 kişi oynayabılırmıyız yani oyunu split screenolarak diyorum bazı forumlarda, oynandıgını idda edenler var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Arkadaşlar Call of Duty Modern Warfare İndirdim ve kurdum mss32dll gibi dll hataları verdi çözdüm enson WINIMPROPERQUITBODY hatasını veriyor evet ya da Hayıra basınca fileSysCheckcfg gibi birşeyler diyor ne yapabilirim file:C:UsersAsudeDesktopcapture20190128172904png Resim Koyadamadım Yardımmm
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Başlıkta belirttiğim gibi, Call Of Duty 8 Multiplayer oynamak istiyorum Yardım Edebilir misiniz? İnternetten araştırdım fakat bulamadım
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Merhaba Arkdaşlar Şimdi size Call Of Duty 4 Modern Warfare Multiplayer WALL hilesi'ni paylaşacağım Kullanımı Oyuna girmeden Önce içindeki dosyayı açıyoruz Ve Karşımıza Waiting for cod4 kırmızı yazıla bir yazı gelecek şimdi bunu kapatmıyoruz ! ve oyuna giriyoruz oyundayken Numpad...
Cevaplar
0
Görüntüleme
348
Call of Duty 4: Modern Warfare Hileleri Call of Duty 4: Modern Warfare Hileleri (PC) Oyun seçeneklerinden konsolu açın Sonra, klavyeden “~ tuşuna basın ve “seta thereisacow 1337¨ yazıp entera basın Sonra, “pdevmap boga yazın ve yine entera basın Artık oyunu hilelerle oynayabileceksiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,919Kullanıcılar
dgn190727Son üye
Üst Alt