Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
call of duty 4 ü solo oynamayamıyorum oyunu açıyorum soloyu seçiyorum new game diyorum zorluk seviyesini seçiyorum yine new game atıyo oyuna giremiyorum sebebi nedir acaba?
Call of duty 5 i yükledim *****ledim oyuna girince solo oynamak isteyince new game ile mission select kısmı geliyor new game diyoruz tabiki zorluk seviyesini seçiyoruz ben recruit seçiyorum sonrasında geriye atıyor yani new game kısmına geri atıyor oyun açılmıyor yardım edin sistem,Hd3650 1 gb...
slm arkadaşlar
Öncelikle benim sorunu call of duty 1 de single player 'a tıkladığım da zorluk derceleri çıkıyo tabi o sırda bi müzik var aksiyonlu bitane de zorluk dercesi seçiyorum ama hiç bişi olmuyo hata filanda vermiyo aynısı gibi devam ediyo müzik filan sanki hiç bir işlem yapmamışım...
ONCELIKLEN HERKEZE SLM
Call Of Duty 5 de oyuna baslayamıorum Sorunsuz oyuna gırıyorum Ekrana Menu Gelıor Solo tıklıorum New Game tıklıorum KolayZor Menusu gelıor
Herhangi birine tıkladıgım zaman geri Donuyor NEW GAME tıkladıgım yere gerı Donuyor
ACABA NAPMAM LAZIM ?
Merhaba arkadaşlar bir sorunum var call of duty world at war yükledim oyunu türkçe oynamak istediğim için türkçe yamayı indirdim ve 7 tane pack yapmamı istiyordu yaptım hepsini tek tek indirip bütün aşamaları izledim daha sonrasında oyun sorunsuz şeklde açıldı ana menü türkçe oldu girmeye...
Game Fixes:
•Call of Duty: Black Ops @ GameFix
Game Trainers & Unlockers:
•Call of Duty: Black Ops v12v13 +1 TRAINER
•Call of Duty: Black Ops v10 +4 TRAINER #2
•Call of Duty: Black Ops Zombie Mode v14 +4 TRAINER
•Call of Duty: Black Ops v14 +5 TRAINER
•Call of Duty: Black Ops Zombie...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.