Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar call of duty modern warfare2 DSM var onu korumamız ıstenıyor fakat dsm dolmasına 1 saniye kala oyundan atıyor bütün herseyi denedım oyunu tekrar kurdum pack yaptım gine olmadı acil yardımlarınızı beklıyorum
Merhabalar arkadaşlar,
call of duty modern warfare 2 oyununu yeni kurdum ancak oyun oynarken istediğim performansı alamıyorum ne yapmam gerek
bilgisayarımın özellikleri:
intel core 2 duo 2Ghz
4 Gb ram
64 bit
teşekkürler
Arkadaşlar Call of Duty Modern Warfare İndirdim ve kurdum mss32dll gibi dll hataları verdi çözdüm enson WINIMPROPERQUITBODY hatasını veriyor evet ya da Hayıra basınca fileSysCheckcfg gibi birşeyler diyor ne yapabilirim
file:C:UsersAsudeDesktopcapture20190128172904png
Resim Koyadamadım Yardımmm
Call of Duty: Modern Warfare 3 oyunu için hazırlanmış olan trainer dosyasını indirmek için asagıdakı verdıgım lınk yararlana bılrısınız emge saygı
http:m0001gamecopyworldcomgamesfduty8shtml
Call of Duty 4: Modern Warfare Hileleri
Call of Duty 4: Modern Warfare Hileleri (PC)
Oyun seçeneklerinden konsolu açın Sonra, klavyeden “~ tuşuna basın ve “seta thereisacow 1337¨ yazıp entera basın Sonra, “pdevmap boga yazın ve yine entera basın Artık oyunu hilelerle oynayabileceksiniz...
Bu yazımızda sizlerle Infinity Ward firması tarafından geliştirilen Activision şirketi tarafından oyun piyasasına sunulan “Call Of Duty:4 Modern Warfare adlı oyunun hilelerini paylaşacağızOyundaki hileleri kullanabilmek için Trainer yükleyiniz ve aşağıda bulunan oyun hilelerini aktif duruma...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.