Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

call of duty sorunu acil yardım

call of duty sorunu acil yardım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
slm arkadaşlar

Öncelikle benim sorunu call of duty 1 de single player 'a tıkladığım da zorluk derceleri çıkıyo tabi o sırda bi müzik var aksiyonlu bitane de zorluk dercesi seçiyorum ama hiç bişi olmuyo hata filanda vermiyo aynısı gibi devam ediyo müzik filan sanki hiç bir işlem yapmamışım bekli gelir diye de baya bekledim ama hiç biişi olmuyo

yardımlarınızı bekliyorum

Similar threads

call of duty 4 ü solo oynamayamıyorum oyunu açıyorum soloyu seçiyorum new game diyorum zorluk seviyesini seçiyorum yine new game atıyo oyuna giremiyorum sebebi nedir acaba?
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Merhaba arkadaşlar: Ben bugün call of duty 5 yükledim solo'dan yeni oyuna falan girdim her eyi ayarladım zorluk derecesini falan ama oyuna tıklayınca girmiyo hata falnda vermiyo tıklamamış gibi oluyo yan lütfen yardım sistem özelliklerim: PENTIUM 4 300 GHZ NVIDIA MSI NX0GT 256 MB 128...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Call of duty 5 i yükledim *****ledim oyuna girince solo oynamak isteyince new game ile mission select kısmı geliyor new game diyoruz tabiki zorluk seviyesini seçiyoruz ben recruit seçiyorum sonrasında geriye atıyor yani new game kısmına geri atıyor oyun açılmıyor yardım edin sistem,Hd3650 1 gb...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Arkadaşlar Call of duty 2 ye giriyorum menüden multiplayer diyoeum şöle bişi diyor Could not start process'D:Call of duty 2cod2mpsexe' Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor Diyor napabilirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
mrb arkadaşlar bn call of duty 1' i yükledim oyunun yüklenmesi tamamlandı ama oyuna girerken fatal error Couldn't load defaultcfg yazısı çıkıo ve konsolda şöle yazıo FSStartup Current language: english Current search path: C:\PROGRA~1\CALLOF~1\main\pak6pk3 (3 files)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
858,528Konular
981,487Mesajlar
31,426Kullanıcılar
ködndkellSon üye
Üst Alt