Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

cam kırıkları-(sitemle ilgili yazı)

cam kırıkları-(sitemle ilgili yazı)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
yürek kırmakla ilgili yazı,kalp incitmek hikaye,kalp kırmak makale

sırça kırıkları

Düşündünüz mü hayatınızda ancak sırça kırıklarını yeniden katiyen bir araya gelemiyecek olan sırça parçacıklarını Darmadağın ettikten daha sonra onları toplayın bakalım acilen, emrindeki başarabilirseniz Kırılan hiç bir parça gelmez ama yeniden yerine, birleşmez ama her tarafta eskisi gibi Bende şimdi arıyorum dağılan parçalarımı Biliyorum beyhude ama olur ya de diyorum en azından bir kaç parça denk kazanç birbirine
Yaralamak kolay da, ardından bir daha onları biraraya getiremeyeceğimizi tahmin etmek zor sanırım bir anda her şey bitebiliyor Bir söz, bir hareket o kadar basit ancak yıkmaya her şeyi Yıllanmış dostluklardan tutun da, hiç bitmiyecekmiş gibi gözüken aşklara dek ne kaldıysa elimiz de bir
bakıyosunuz hiç birisi yok işte
Hayat öğretmiyor mu bize; veya biz mi anlamak istemiyoruz sabretmeyi Bardağın dolmasını beklemeden küçük kuytular da büyük fırtınalar koparıyoruz Ve bir hamlede elimizin tersiyle itiyoruz onca sene emek
verdiğimiz yaşanmışlıkları ve bilemediğimiz yaşanacakları… Her işte vardır bir hayır deyip kolayca ardına mı saklanıyoruz yahut yaptıklarımızın
Kırıldıkça, elimizde oysa parçalar çoğaldıkça çıkmazlarımız artıyor Bazen
kapanan bir kapının arkasından da yeni bir kapı açılamayabiliyor
İşte o yüzden;
Ne kadar az sırça parçacığı varsa yaşamınızda şanslısınız demektir

özel baskı net *

858,506Konular
983,038Mesajlar
33,108Kullanıcılar
nikosa123Son üye
Üst Alt