Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cam Parfe

Cam Parfe

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
cam-parfe-1.jpg

Cam Parfe Tarifi İçin Malzemeler

• 4 renk doğal jöle (Kullandım)
  • 1 paket kivi jöle
  • 1 paket vişne jöle
  • 1 paket elma jöle
  • 1 paket limon jöle
  • 2 paket toz krem şanti
  • 1.5 su bardağı süt
  • 1 yumurta
  • 2 yemek kaşığı toz şeker
  • Yarım paket cici bisküvi

Cam Parfe Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Jöleleri kutunun arkasında yazan su ölçüsünün yarısını kullanarak hazırladım çünkü jölemin sert olmasını istedim.
  2. Hazırladığım jöleleri ayrı ayrı tabaklara koyup dondurucuya koydum.
  3. Bu arada 2 paket şantiyi buz gibi sütle çırptım mikserle.
  4. Dolaba aldım.
  5. Yumurtayı şekerle güzelce çırptım dolaptaki krem şantiye karıştırp biraz daha dolapta beklettim kıvam aldı.
  6. Porsiyonluk kaseleri streç film ile kapladım.
  7. Donan jöleleri seri bir şekilde küp küp doğradım.
  8. Kaselerin dibine ve yanlarına renk renk dizdim üzerine krem şanti tekrar jöle ve krem şanti kasem doldu.
  9. En son bebe bisküvi süte batırıp kasenin en üstüne dizdim dondurucuda dondurdum(en az 3 saat).
  10. Servisten 20 dakika önce çıkartıp kaseyi ters çevirdim bisküvili taraf alta gelecek şekilde. Servis yaptım.
Cam Parfe Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Meyveli Parfe (Sürekli Yaptığım Tarif) Tanımı İçin Materyaller 1 paket petibör bisküvi (tekli) (kıvamı katı olmazsa 1.5 paket de kullanılabilir)1 su bardağı süt1 kutu krem şanti(2 paket )15 adet çilek2 adet kırmızı erik10 adet böğürtlenCeviz içi1 adet muz, kivi yahut şeftali (isteğe bağlı)Damla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
Parfe Tanımı (10 Dakikada Yaz Tatlısı) İçin Materyaller 2 su bardağı süt2 paket krem şanti1/2 (yarım) su bardağı damla çikolata1 paket halley ( 8 adet )1 paket petibör bisküviÇilek, muz yahut istenilen mevsim meyvesi Üzeri için : Çikolata yahut frambuaz sos Parfe Tanımı (10 Dakikada Yaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
19
Ananaslı Jöle (8 Kişilik) Malzemeler: 3 Su Bardağı Kaynar Su 1 Paket Ananaslı Jöle 1 Paket Krem Şanti 1 Su Bardağı Süt 2 Adet Limon Suyu 2 Adet Limon Kabuğu Rendesi 1 Su Bardağı Toz Şeker 45 Dilim Ananas (Konserve) HAZIRLANIŞI : Üç su bardağı kaynar suyun içine bir paket ananas...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Meyveli Parfe Tarifi İçin Malzemeler *1 büyük paket cici bebe bisküvisi *1 paket damla çikolata *2 elma *2 armut *2 muz *2 paket krem şanti *2 su bardağı süt Üzeri için; *1 tane nar *1 paket meyveli sos Meyveli Parfe Tarifi Yapılışı Meyveler yıkanıp küp şeklinde doğranır Sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Parfe Tarifi İçin Malzemeler *3 yumurta akı *2 paket toz krem şanti *1 su bardağı süt *1 paket toz vanilya *78 adet çilek *2 adet muz *5 adet halley bisküvi *Yarım paket bebe bisküvi *Yarım paket petibör bisküvi *Yarım çay bardağı damla çikolata Parfe Tarifi Yapılışı Yumurta akını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
858,497Konular
981,928Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt