Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Canakkale turkusunun melodika notaları

0
108

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Canakkale Turkusunun Notaları Melodika
Melodika Canakkale Turkusunun Notaları

do re re re do si do la sol la la si do la la sol sol
la la la la sol sol la sol fa mi fa mi fa sol la sol fa mi re do mi fa sol la fa mi re mi re

Similar threads

Canakkale turkusunun melodika notaları melodika notaları canakkale turkusu Canakkale turkusunun notaları melodika do re re re do si do la sol la la si do la la sol sol la la la la sol sol la sol fa mi fa mi fa sol la sol fa mi re do mi fa sol la fa mi re mi re
Cevaplar
0
Görüntüleme
364
Canakkale İcinde Notaları Melodika Canakkale İcinde Turkusunun melodika notaları Canakkale Turkusunun melodika notaları aşağıdaki gibidir Canakalle turkusu Notaları : dore re re ince do sido la sol la lasi dolalasol soolll lalalala sol sol la sol famifa sol solfa la sol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
194
Canakkale Turkusu Sozleri Canakkale icinde vurdular beni Olmeden mezara koydular beni Of gencliğim eyvah Canakkale koprusu dardır gecilmez Al kan olmuş suları bir tas icilmez Of gencliğim eyvah Canakkale icinde aynalı carşı Anne ben gidiyorum duşmana karşı Of gencliğim eyvah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
Kolay Muzik Notaları Melodika Benim Annem Guzel Annem Melodika Notaları Flut Notaları doremimimifamire remifalasolfamisolfare remifalasoldo(ince)lla solmisolfami Kucuk Kurbağa Kucuk Kubağa Melodika Notaları ve Flut sol mi mi mi sol mi mi mi sol la sol mi fa re fa re re fa re re re fa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
198
Canakkale Turkusu Flut ve Melodika Notaları Aşağıdaki iki ayrı nota duzeni Canakkale Turkusune aittir İkisinide deneyebilirsiniz Canakkale Turkusu Versiyon 1: dorereredosidolalasollalasidosolfamirefamire lalalalasollasolfasolsolfalasolfamireredomifasolla solsolmifamimirere Canakkale...
Cevaplar
0
Görüntüleme
205
858,475Konular
981,234Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt