Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Canım Ailem Dizisi Yonca Lodi Emanet şarkısı

Canım Ailem Dizisi Yonca Lodi Emanet şarkısı
0
179

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Canım Ailem Dizisi Yonca Lodi Emanet şarkı sozleri
Yonca Lodi Emanet şarkı sozu

Yonca Lodi Emanet şarkı sozleri

Sen benim icimdeki buyuk yangınların adı
Ben senin gecendeki mavi yada gunumdeki sarı
Sen benim şehrindeki butun sokakların adı
Ben senin yuzumdeki cizgi dunundeki anı
Hadi kalk gel bul bi bahane
Birazcık heves biraz cesaret
İlk gunku gibi duruyor hala kalbin omurluk bende emanet
Hadi kalk gel bul bi bahane
Birazcık heves biraz cesaret
İlk gunku gibi duruyor hala kalbin omurluk bende emanet

Similar threads

Canım Ailem diizisi Yonca Lodinin Emanet isimli guzel parcasıyla yapıldı İşte o guzel şarkının sozleri Emanet Sen benim icimdeki buyuk yangınların adı Ben senin gecendeki mavi yada gunumdeki sarı Sen benim şehrindeki butun sokakların adı Ben senin yuzumdeki cizgi dunundeki anı Hadi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Canım Ailem dizisinde dinledim ilk kez bu şarkıyı ve cok beğendim Emanet Sen benim icimdeki buyuk yangınların adı Ben senin gecendeki mavi yada gunumdeki sarı Sen benim şehrindeki butun sokakların adı Ben senin yuzumdeki cizgi dunundeki anı Hadi kalk gel bul bi bahane Birazcık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Yonca Lodi tenden tene şarkısının sozleri Yonca Lodi tenden tene şarkısı 2019 Tenden Tene şarkısı Yonca Lodi Dur bir dakika duşun dur belki Beni son goruşun bak Kalbin bana hala hukmediyor Yak ama acıtmadan kalk gel Hadi uzatmadan tenden tene cok şey farkediyor Suc işledikce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Yonca lodi canım ailemde soylediği şarkı sozu Canım ailem Yonca Lodi şarkısı sozleri Sana Bakışlarımda sevdiğimi anlaman mumkun değil mi? Seni boyle uzaktan ellerini tutmadan sevmem imkansız mı? Gozumun onundeyken sana dokunamamak haksızlık değil mi? Senin icin akan bu Gozyaşlarımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
gul senin tenin şarkı sozu Dinle Sevgili Dizisi Fragman Şarkısı Soyle Aşkım imagesdinlesevgilidizisifragmansarkisisoyleaskim5ada83013ee02 Fox Tv Soyle Aşkım dizisinin fragman muziğindeki Şarkıyı Bora Duran soyluyorSoyle Aşkım Gul Senin Tenin şarkısının sozleri şoyle; Defalarca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
858,506Konular
983,096Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt