Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Canımın ici..

Canımın ici..
0
113

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
imagescaniminici5b0b3949a891a

Ne zamanı bir dakika once geriye alabirim

Ne de geleceğimi bir dakika sonra yaşayabilirim

En bildiğim şeyi yapmalıyım;

Seni sende bir omur boyu sevmeliyim

Ve seni bir omur boyu yureğimde nefesim gibi bilmeliyim

İnce bir cizgi kalbimde sana olan Duygularım;

Ne adını koyabiliyorum bu sevdanın

Ne de kendime uykusuz gecelerimi sorguluyorum

Sadece tek bildiğim şeyi seni canımdan ote seviyorum

Karanlığa inat gozlerindeki ışıklarla bakıyorum geceye

Aldığım her nefesi senin kalbine adayıp her atışım senin guzel yureğine

Rahat uyuyamıyorum senden sonrauyku tutmuyor umut dolu gozlerimi

Alacakaranlıklardan sabah ezanına uzanıyor tum bedenimin hucreleri

Karşımda senin baharımsı duşlerin ve kalbimde buyuttuğum hasretim

Artık zamanı durdurmak istiyorum seni avuclarımdan kaybetmemek icin

Yokluğunda bile senin icin bu beden nefes almaya devam edecek

Ben seni senin beni sevdiğinden daha cok seviyorum…

Canımın İci…

Similar threads

Ne zamanı bir dakika once geriye alabirim Ne de geleceğimi bir dakika sonra yasayabilirim En bildiğim şeyi yapmalıyım; Seni sende bir omur boyu sevmeliyim Ve seni bir omur boyu yureğimde nefesim gibi bilmeliyim İnce bir cizgi kalbimde sana olan Duygularım; Ne adını koyabiliyorum bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
220
canımın içi sevgili 1549080127 1549080127 caniminicisevgili5c551643853c8caniminicisevgili5c551643853c8 http:img2blogcucomimagessonsonbahardayim1222552066dagarcik10076 Ne zamanı bir dakika önce geriye doğru alabirim Ne de geleceğimi bir dakika sonradan yaşayabilirim​ En bildiğim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Ben seni senin beni sevdiğinden daha çok seviyorum Ne zamanı bir dakika önce geriye doğru alabirim Ne de geleceğimi bir dakika daha sonra yasayabilirim En bildiğim şeyi yapmalıyım; Seni sende bir ömür boyu sevmeliyim Ve seni bir ömür boyu yüreğimde nefesim gibi bilmeliyim İnce bir çizgi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Teşekkur Mesajları Bu Mesaj Bana yaşattığın ve hala yaşatmakta olduğun butun guzel duyyguların bir manası olarak gonderilmektedir, bana yaşattığın ve yaşatacağın butun guzel duygular icin teşekkur ederim sana sevgilim… Umtularımın tek mimarı sensin hayallerimdeki tek huzur verici olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
hala bir nickim değil diye üzülenler ilacınız burda) EN KARİZMA NİCKLER нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη!!!! нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує şєутαη ιşι∂ιуєηℓєя¢єναρ νєяιη :şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є? уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσяуιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσявєηι...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
858,499Konular
982,570Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt