Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Canlı konum takibi

Canlı konum takibi
5
148
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RedDawn69

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
127
Yada siktir et android rat yap beleş sourcelerde bas gitsin oda olmadı yabancıların sitesi vardı (şaka amaçlı usb satıyorlar) ondan bitane al istediğini yükle kilitliyken bile oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

Snapchat, geçtiğimiz günlerde hizmete sunacağını duyurduğu ve 23 Şubat’ta hizmete girecek olan kullanıcı adı değiştirme özelliği ile birlikte kullanıcıların beğenisini toplamıştı. Fakat şimdi, uzun zamandır beklenen konum paylaşma özelliğini de uygulamanın yeteneklerine katacağını doğruladı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Arkadaşlar herşey normaldi hiç bir sorun yoktu kasanın yerini değiştirdim kabloları taktım ve ne olduysa oldu Şimdi açtığımda siyah ekranda yazılar çıktıktan sonra windows açılmıyor ve ekran kararıyor ve ilerisi yok Windows'u yeniden kurmak istedim ama win kuracak bir sabit disk bulamadı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Snapchat, geçtiğimiz günlerde hizmete sunacağını duyurduğu ve 23 Şubat’ta hizmete girecek olan kullanıcı adı değiştirme özelliği ile birlikte kullanıcıların beğenisini toplamıştı. Fakat şimdi, uzun zamandır beklenen konum paylaşma özelliğini de uygulamanın yeteneklerine katacağını doğruladı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
  • Kilitli
arkadaşlar noter login var src kaynak kodu yok free olan varsa dc yada tg bırakırsa sevinirim bayadır bekliyorum atan yok konu açmak istedim ben ve bir çok kişinin işinin görümesini isterim iyi forumlar..
Cevaplar
2
Görüntüleme
179
Arkadaşlar dün gece pes 2011 kurdum , 12 saat oynadım Pc yi kapatıp yattım sabah kalktığımda sürücüde pes yoktu Kendiliğinden mi silinmiş acaba , ne olmuş? Bir fikri olan var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim Teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,510Konular
980,874Mesajlar
30,733Kullanıcılar
XəyalSon üye
Üst Alt