Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Carpaccio

Carpaccio
0
32

dagcı

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,225
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
69
F-D Coin
71

Carpaccio Tanımı İçin Malzemeler

  • 900 gr dana bonfile
  • 500 gr roka
  • 250 gr parmesan peyniri
  • 90 ml zeytinyağ
  • 3 adet limon suyu
  • 15 gr deniz tuzu
  • 1,5 çay kaşığı karabiber

Carpaccio Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Etin donmadan soğuk duruma gelmesi ince ince kesilebilmesi için son derece değerli bonfileyi soğutmak hedefiyle 30 dk dondurucuda bekletin.
  2. Yaprak kısımlarını ayıkladığınız rokayı bol suda yıkadıktan sonra kurulayın.
  3. Düz bir servis tabağına rokanın yarısını yayın.
  4. Dana bonfileyi zar inceliğinde dilimledikten sonra yarısını servis tabağına alın.
  5. Kalan roka yapraklarını tabağa dizip bir kenara ayırdığınız filetoları üzerine kapatın.
  6. Sosu için;zeytinyağ,limon suyu,deniz tuzu ve taze çekilmiş tane karabiberi çırpıcı yardımıyla karıştırın.
  7. Hazırladığınız sos karışımını üzerine gezdirin.
  8. İnce traşlanmış parmesan peyniriyle servis edin. Afiyet olsun????
Carpaccio Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt