Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

çatapat tozu hastanelik etti

çatapat tozu hastanelik etti
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
çatapat tozu hastanelik etti şeker diye çatapat tozu yutan çocuklarim dün 19 küçük ilkokul öğrencisi şeker diye çatapat tozu yutarak zehirlendiler bende haberi sizinle paylaşmak istedim bi çoğumuzun okula giden çocukları vardır dışarda onları nasıl tehlikeler bekliyo bize kötü bi örnek oldu 1549042267 1549042267 catapattozuhastaneliketti5c54825fd256ecatapattozuhastaneliketti5c54825fd256e catapattozuhastaneliketti5c54825fd256e İstanbul Bahçelievler'de, şeker diye 'çatapat' tozu yutan 20 ilköğretim okulu öğrencisi zehirlendi Olay, Yenibosna'daki Kudret Saraçoğlu İlköğretim Okulu'nda meydana geldi güya, aralarında kız öğrencilerin de bulunduğu 20 çocuk, okul çıkışındaki Durmuş K'ya ait marketten şeker diye aldıkları çatapatı yedi Çocuklar, bir zaman daha sonra ders sırasında rahatsızlandı Durumu ayrım eden derslik öğretmeni Seyhan Gülervanlı, durumu okul yönetimine bildirerek, çocukları çevredeki hastanelere kaldırdı Öğrencilerin çatapattan zehirlendikleri anlaşıldı Tedavileri süren bazı öğrenciler, gözlem amaçlı yoğun bakıma ünitesine alındı Zehirlenen öğrencilerden Bünyamin Bolat, Çatapat diye bir şey var Ağzına atıyorsun patlıyor Onun tozunu çıkarttık Arkadaş 'o ağızda patlayan şekerdir' dedi Bizde onu aldık Çok acıydı, yutmadık tükürdük Teneffüsteydik, kırk dakika sonra rahatsızlandık Öğretmeniz fark etti hastaneye getirdi bizidiye konuştu MARKET SAHİBİ GÖZALTINDA Bolat'ın babası Ömer Bolat, Ben işyerindeydim Bize haber verildi Öğretmenin erken ayrım etmesi sonucu çocuklarımız şuan hayattadedi Öğrencilerden Mehmet Emre Ergün'ün babası Durmuş Ergün ise, Çocuğum burada tedavi altında Yedikleri toz şeklindeki maddeden zehirlenmişler Öğretmenleri buraya getirmiş Bu tür şeylere önlem alınsındiye konuştu öte yandan, henüz içeriği net olarak bilinmeyen ürünü satan market sahibi Durmuş K gözaltına alındı Konuyla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdürüldüğü ve maddenin inceleme altına alınacağı bildirildi  

858,506Konular
983,080Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt