çatlatma iğnesinden sonradan en erken gebelik belirtileri neler melişler ya gebelik belirtileri kızlar ne olur bana bir careeee bu benim ikini gebeligim olucak lakin bende garıp degısıklıkler var ben bu ay korunmayı bıraktım ogluma bırkardes olsun dıye fakat hamılemıyım degılmıyım kestıremıyorum goguslerım sıstı yorgunum saclarımı sallıyamıyorum bıle bıde bu hasta goguslerımden sut gelmeye basladı ınanılmaz yuzun sıvılcelı oldu hayatımda ben bu dek sıvılce bır arada gormedımcatlatmaignesindensonraenerkengebelikbelirtilerinelermelislerya5c44d039c3704gifalt :zonked: Zonked :zonked:kafayı yıycem doktora gıttın kan testı yaptırdım ama bır kac gun ıcınde bellı olucak bana asistan oun ne olurrrcatlatmaignesindensonraenerkengebelikbelirtilerinelermelislerya5c44d039ceaa5 105 200alt çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya HAMİLELİĞİN EN KESKIN BELİRTİLERİ İÇİN ERKEN GEBELIK BELİRTİLERİ KONUMUZA BAKMANIZI NASIHAT EDİYORUZ AYRICA BÜTÜN HAMİLELİKLE İLGİLİ BELİRTİLER İÇİN GEBELIK KATEGORİMİZE BAKABİLİRSİNİZ