Çay Demlenene Kadar Hazır Kokostar Tadında Pasta Tanımı İçin Gereçler
- 200 gram margarin yahut tereyağ
- 2 paket kakaolu pedibör bisküvi
- 1 kutu krem şanti
- Bir su bardağı hindistan cevizi
- Paketi açılmamış hazır çikolata
Çay Demlenene Kadar Hazır Kokostar Tadında Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Bisküvileri rondodan geçirin.
- Çekilmiş bisküvi ile birlikte eritilmiş yağı karıştırıp bir hamur elde edin.
- Kalıbınız varsa kalıba yoksa da kare borcama streç çekip kaplayın.
- Hamuru eşit halde yayın.
- Krem şantiyi düzgünce çırpıp, hindistan cevizi ile karıştırın.
- Yaydığınız hamurun üzerine krem şantiyi eşit biçimde yayın.
- Buz dolabında 10 dk bekletin.
- Servis yapmak için streç ile birlikte kalıptan çıkarın.
- Süslemek içinde paket çikolatayı cezvede sıcak su bırakıp kaynatın 5 dk ve istediğiniz üzere süsleyin. Servise hazır. Afiyet olsun. ????.