Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Çay Demleninceye Kadar Hazır Pastane Usulü Tatlı Kurabiye Tarifi (Videolu)

Çay Demleninceye Kadar Hazır Pastane Usulü Tatlı Kurabiye Tarifi (Videolu)
0
18

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
cay-demleninceye-kadar-hazir-pastane-usulu-tatli-kurabiye-tarifi.jpg

Çay Demleninceye Kadar Hazır Pastane Tarzı Tatlı Kurabiye Tanımı İçin Materyaller

• 125 gram oda sıcaklığında tereyağı ya da margarin
  • 1 adet yumurta
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 1 çay bardağı nişasta
  • 1 dolu yemek kaşığı kakao
  • 1 paket vanilya
  • 2 su bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu
Üzeri için:
  • 60 gram çikolata
  • Antep fıstığı

Çay Demleninceye Kadar Hazır Pastane Yordamı Tatlı Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Yoğurma kabına oda sıcaklığındaki tereyağı ya da margarini alalım. Üzerine yumurtayı, pudra şekerini, nişastayı, kakaoyu ve vanilyayı ekleyerek karıştıralım.
  2. Akabinde unu ve kabartma tozunu ekleyerek yoğuralım. Unu denetimli bir halde ekleyelim. 2 su bardağı un kullandım ben. Yumuşak kıvamlı bir hamur olmalı.
  3. Elimle yuvarlayarak form verdim. Farklı hallerde de hazırlayabilirsiniz. Fırın kabına dizip evvelden ısıttığımız 180 derecelik fırında 15 dakika pişirelim. Çok uzun mühlet tutarsanız kurabiyeler kurur. Kurabiyelerin sıcağı çıkınca servis tabağına alalım.
  4. Başka tarafta 60 gram çikolatayı benmari tarzı eritelim. Erittiğimiz çikolatayı sıkma torbasına ya da buzdolabı poşetine alarak poşetin ucunu keselim ve kurabiyelerin üzerini süsleyelim.
  5. Son olarak üzerini toz antep fıstığıyla süsledim. Tek sözle lezzeti şahane oluyor, sunumu da çok şık. Herkesin denemesini öneririm. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun???? Bu ve başka tariflerimin ayrıntılı görüntüleri için sizleri youtube kanalıma beklerim⬇️⬇️⬇️.
Çay Demleninceye Kadar Hazır Pastane Yordamı Tatlı Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

858,478Konular
981,307Mesajlar
29,567Kullanıcılar
Üst Alt