Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

çekingenlik-utangeçlık-reddedilme korkusu

çekingenlik-utangeçlık-reddedilme korkusu
0
171

Similar threads

Arkadaşlar benim sorunum bam diğer Fena bi aşk geçti başımdan o yüzden bu haldeyim galiba bende bütün çözemedim Lakin vakit baya degiştirdi galiba beni Kızı çok sevdim herşeyimdi ve sona erdi Unuttum diyorum ara sıra lakin daima aklımda hiçbir şeye konsantre olamıyorum meslek yerinde bile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
1 aydır aynı duraktan benzer otobüse bindiğim bir kızla aralıksız bakışıyoruz Kızdan hoşlanıyorum Ona açtırmak istiyorum ama nasıl açılıcam bir türlü bilemedim Şimdi kızı yalnızca durakta görüyorum birde otobüste İkimiz de liseye gidiyoruz lakin benzer okullar değil Kızın okulunu da bilmiyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Reddedilme korkusu hayatımızı geniş ölçüde etkileyebilen kayda değer bir korkudur Çoğu birey bir takım durumlarda bu kötü hisleri tecrübe eder fakat bir takım halk için bu nefret edilen şey hayatı felç edecek düzeyde ciddi olabilir Bu tarz kişiler korkularını alt etmek için tedavi görmezlerse...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
Merhaba arkadaşlar hoşlandığım birisi var şirketten çıkınca durağa gidiyorum 34 gündür göruyorum ilk gördüğümde otobüse binmişdi bakıyordu bende bakdım 2gün bindiğinde ben böylece bir bakdım 30 sn felandı nasıl olursa olsun Dün durakda defalarca kız bana bakdı yanına arkadaşı vardi oda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Utangaçlık Nasıl Yenilir Bir ortama girdiğinizde ve gözler sizin üzerinize çevrildiğinde,kalbiniz bir anda hızlı çarpmaya başlıyor,soluğunuz daralıyorsa işte size birkaç öneri; Utangaçlıktan nasıl kurtulunur ? Araştırmalara tarafından her geçen sene bilhassa kadınlarda daha çok mahçupluk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,497Konular
981,955Mesajlar
29,951Kullanıcılar
Üst Alt