Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar benim sorunum bam diğer
Fena bi aşk geçti başımdan o yüzden bu haldeyim galiba bende bütün çözemedim Lakin vakit baya degiştirdi galiba beni Kızı çok sevdim herşeyimdi ve sona erdi Unuttum diyorum ara sıra lakin daima aklımda hiçbir şeye konsantre olamıyorum meslek yerinde bile...
1 aydır aynı duraktan benzer otobüse bindiğim bir kızla aralıksız bakışıyoruz Kızdan hoşlanıyorum Ona açtırmak istiyorum ama nasıl açılıcam bir türlü bilemedim Şimdi kızı yalnızca durakta görüyorum birde otobüste İkimiz de liseye gidiyoruz lakin benzer okullar değil Kızın okulunu da bilmiyorum...
Reddedilme korkusu hayatımızı geniş ölçüde etkileyebilen kayda değer bir korkudur Çoğu birey bir takım durumlarda bu kötü hisleri tecrübe eder fakat bir takım halk için bu nefret edilen şey hayatı felç edecek düzeyde ciddi olabilir Bu tarz kişiler korkularını alt etmek için tedavi görmezlerse...
Merhaba arkadaşlar hoşlandığım birisi var şirketten çıkınca durağa gidiyorum 34 gündür göruyorum ilk gördüğümde otobüse binmişdi bakıyordu bende bakdım 2gün bindiğinde ben böylece bir bakdım 30 sn felandı nasıl olursa olsun Dün durakda defalarca kız bana bakdı yanına arkadaşı vardi oda...
Utangaçlık Nasıl Yenilir
Bir ortama girdiğinizde ve gözler sizin üzerinize çevrildiğinde,kalbiniz bir anda hızlı çarpmaya başlıyor,soluğunuz daralıyorsa işte size birkaç öneri;
Utangaçlıktan nasıl kurtulunur ?
Araştırmalara tarafından her geçen sene bilhassa kadınlarda daha çok mahçupluk...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.