Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cem Adrian Her Yerde Kar Var şarkı sozu

Cem Adrian Her Yerde Kar Var şarkı sozu
0
104

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Cem Adrian Her Yerde Kar Var şarkısı sozleri
Cem Adrian Her Yerde Kar Var sozleri

Cem Adrian Disco Kralı'nda Ajda Pekkan'ın Her yerde kar var isimli şarkısını seslendirdi

Cem Adrian Her Yerde Kar Var şarkısının sozu

Her yerde kar var
Kalbim senin bu gece
Her yerde kar var
Kalbim senin bu gece

Belki gelirsin sen
Bakarken pencereden
Gozler yalnız ozler
Karda senden izler

Yurumek karda zordur
Gelirsen bak aşk budur
Donsen koşeden şoyle
Şarkı soylerim boyle

Yağma kar dur artık
Bak dondu kalbim
Yağma dedim dur
Belki gelir sevgilim

Gozyaşım dur duşme
Gelmeyecek duşunme
Kes ağlamayı artık
Bak oldu bana yazık

Karda zordur yurumek
Anladım gelmeyecek
Dunya oldu bana dar
Neden yağdın soyle kar

Similar threads

İşte size Cem Adrian Her Tarafta Kar Var şarkısının sözü Cem Adrian Her Tarafta Kar Var şarkısı sözleri Cem Adrian Tekrar Kar Var sözleri Merhaba Melek'leerim Cem Adrian'ın Disco Kralı'nda Ajda Pekkan'ın Yeniden kar var isimli şarkısını seslendirdi ve büyük bir alkış topladı Bizde bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Cem Adrian Elveda şarkı sozleri Cem Adrian Elveda Ruzgar okşar yuzunu ama sen ruzgara dokunamazsın Guneş değer tenine ama sen guneşe uzanamazsın Bu şarkı senin şarkın ama sen susturamazsın Her yolcu gitmek ister Ne yapsan durduramazsın Elveda, elveda kırık kalbim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Cem Adrian Sen Ağlarsın Şarkı Sozleri Cem Adrian Sen Ağlarsın Bu yorgun sokakları adımlayıp gidiyorsun Yarım kalan o mektubu buruşturup atıyorsun Cok sevdiğim o şarkıyı fısıldayıp soyluyorsun Ellerini ellerime tutuşturup uşuyorsun Sen ağlarsan, ben ağlarım Sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Cem Adrian Hani Bazen Şarkısı Sozleri Cem Adrian Hani Bazen Şarkı Sozu Hani bazen benim gibi karanlık seni de korkutuyor mu ? Sessizlikte bir ses duyup seni de benim gibi urkutuyor mu ? Hani bazen durup dururken bir şarkı seni de ağlatıyor mu ? Guneşteki kar gibi okşayıp kalbini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Cem Adrian Bana Ne Yaptın Şarkı Sozleri Bana Ne Yaptın Sozleri Cem Adrian Cem Adrian Bana Ne Yaptın Şarkıaı Cem Adrian Bana Ne Yaptın Şarkı Sozleri (Bugun gunlerden hic benim adım yok Kanatlanıyor icimden binlerce siyah kelebek Savruluyor ruzgarda yaprak gibi Kalbim, uzaklarda bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,720Kullanıcılar
AR4SsSon üye
Üst Alt