Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cem Yılmaz mI Recep İvedik mi

Cem Yılmaz mI Recep İvedik mi
0
66

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Cem Yılmaz mI Recep İvedik mi bir röportajında ünlü şarkıcı Nil Karaibrahimgil'e arog da rol aldığı günlerle ilgili bi söyleşi yapıldı bakalım meşhur sanatçımız hoşnut kalmışmı yeni projelerdede yer alacakmı haberimizde NİL NIÇIN BU ÜLKE MANYAK' DEDİ? 1548632290 1548632290 cemyilmazmirecepivedikmi5c4e40eadcb36cemyilmazmirecepivedikmi5c4e40eadcb36 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabernil09mart&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg NİL KARAİBRAHİMGİL, TÜRKİYE'DE SANATGİŞE FİLMİ TARTIŞMASI İÇİN ŞÖYLE KONUŞTU 'AROG'da rol aldınız Nasıldı? Setteyken birkaç gün baştan başa odama gidip ağladım Çünkü oyunculuk somut ve psikolojik olarak çok sıkıcı 'Bu benim ilk ve son filmim' dedim NİL KARAİBRAHİMGİL FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ Türkiye'de sanatgişe filmi tartışması yaşanıyor Siz ne düşünüyorsunuz? Bu ülke manyak diyorum! Ya bu ülke her şeyi böylece fazla büyütüyor oysa Kendimce Cem Yılmaz gerçekten bu ülkenin en komik adamı, bunu tartışmamalıyız Lakin 'Recep İvedik' diye bir şey varsa onun da kendine tarafından bir komikliği var kendimce İlla ikisini birbiriyle karşılaştırmaya gerek yok 'Recep İvedik'ten teklif gelse oynar mısınız? 'Recep İvedik'e fazla uyacağımı zannetmiyorum, beni döver falan, iter miter, istemiyorum Hayır, onun yanında gitmem Ama Cem Yılmaz beni oynattığına pişman değilse, bir dahaki filminde de oynarım  

858,506Konular
983,096Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt